Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Μεταξύ Παρισιού και Ρώμης ο Αργύρης Ντινόπουλος προτιμά τη Ρώμη… γιατί να το κρύψουμε άλλωστε…..!!!  
Την ώρα που ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Παρίσι και εξηγεί τετ α τετ στους εκπροσώπους της Τρόικας  απολύσεις, νέο μισθολόγιο αλλά και την αξιολόγηση στο Δημόσιο, ένας άλλος υπουργός, άσπονδος φίλος του Κυριάκου στη Β΄Αθήνας, πετάει για Ρώμη…


Ο λόγος για τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος ταξιδεύει σήμερα στην ιταλική πρωτεύουσα όπου θα παραστεί στην 4η Υπουργική Διάσκεψη Ευρώπη Αφρικής για ‘Μετανάστευση και Απασχόληση-Διαδικασία Ραμπάτ».
Ο Αργύρης επιστρέφει από την Ρώμη την Παρασκευή και λογικά δεν θα συμπέσει με τον Κυριάκο ούτε στο Ελ. Βενιζέλος καθώς ο υΔΜΗΔ πιθανότατα θα έχει επιστρέψει νωρίτερα από το Παρίσι.
Τώρα, αν ο Αργύρης θα ήθελε να είναι στη θέση του Κυριάκου στο Παρίσι, η στήλη μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι προτιμάει τη Ρώμη μακριά από τους τροϊκανούς, καθώς, όπως είπε και ο έτερος εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς στη Β΄Αθήνας Μάκης Γιακουμάτος “να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε!”
πηγη

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης