Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Ηλιούπολη κατά μέτωπο  επίθεση του συνδυασμού "Πρώτα η Ηλιούπολη" εναντίον Μπαλτά και Προβιά και στη μέση η Ηλίου-πόλις  

Η παράταξη «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» στην αγωνία της να διαφοροποιηθεί (γιατί άραγε;) από τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με ανακοινώσεις της καλεί τη Δημοτική Αρχή και τις άλλες Δημοτικές Παρατάξεις να μην επιτρέψουν την ανέγερση του Ναού των Κοπτών και συστηματικά αγνοεί την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για Συγκέντρωση τηνΚυριακή 30-11-2014 και ώρα 11πμ. στα διεκδικούμενα οικόπεδα θεωρώντας ότι αυτήκάνει την κινητοποίηση.


Αγνοεί ότι εκτός από την απαράδεκτη επιστολή του τότε Δημοτικού Συμβούλου κ. Σπ.Προβιά για παραχώρηση των οικοπέδων στους Κόπτες (θυμίζουμε ότι η επιστολή εστάλη την περίοδο μετάβασης από τη δημοτική αρχή του Θ. Γεωργάκη στη δημοτική αρχή του Ι. Αναγνώστου) προηγήθηκε και αποτυχημένη απόπειρα αποχαρακτηρισμού του χώρου από τον κ. Αναγνώστου. Βεβαίως, τόσο η παράταξη του κ. Αναγνώστου όσο και η παράταξη του κ. Πανταζόπουλου (βασικός υποψήφιος του οποίου ήταν ο κ. Προβιάς), στήριξαν όχι μόνο με ανακοινώσεις αλλά και με την παρουσία τους την δεύτερη Κυριακή των εκλογών τον κ. Κοκοτίνη.
Επιχειρούν επίσης να τα ρίξουν όλα στην συγκυβέρνηση ταυτίζοντας τη δημοτική αρχή μ’ αυτή. Δεν καταλάβατε κύριοι ότι στην Ηλιούπολη 18.000 πολίτες ψήφισαν για τη λύση των προβλημάτων του Δήμου τους και όχι κομματικά; Αυτό βεβαίως σας συμφέρει. Όπως επίσης σας συμφέρει να ρίξετε την ευθύνη στον Δήμαρχο για το λυόμενο οικίσκο που βρισκόταν στο οικόπεδο. Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο από αυτό. Επιχειρείτε να ταυτίσετε τα ως άνω οικόπεδα με τη δημόσια περιουσία και ω! του θαύματος ανακαλύψατε ότι πρέπει ο Δήμος να πάρει την κυριότητα όλων των οικοπέδων.
Αυτή η μάχη κύριοι δίδεται από τη δεκαετία του 1980 από όλες τις δημοτικές αρχές και όλες τις παρατάξεις του Δήμου ενωμένοι στα δικαστήρια, αλλά και με μαχητικές συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις. Δεν περίμενε εσάς ο κόσμος να το ανακαλύψει. Φαίνεται ότι έχετε προεξοφλήσει την ήττα γιατί αυτό σας συμφέρει. Όπως και ο πολιτικός φορέας που σας στηρίζει, έτσι και εσείς επιδιώκετε την ήττα του Δήμου ή της χώρας για να καρπωθείτε πολιτικά οφέλη. Αλλά δεν είχατε, ούτε έχετε την πολιτική εντιμότητα να το αναγνωρίσετε. Οι όροι «μαντρόσκυλο», «τσέλιγκας», «κομπορρημοσύνη» και «λεονταρισμοί» είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν το γραπτό σας λόγο. Άλλωστε ο ιδεολογικός και πολιτικός σας εκπρόσωπος στην πόλη είναι ουποψήφιός σας κ. Μπαλτάς γνωστός σε όλους για τις απόψεις του.
Εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις τη Δημόσια Περιουσία όπως έκαναν και όλες οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου. Με σθένος, εντιμότητα, νομικά αλλά και με ανοιχτές συγκρούσεις με την κυβέρνηση, τα θεσμικά όργανα αλλά και στους δρόμους όπως έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα αν χρειαστεί.
Είμαστε εδώ για την πόλη και τους ανθρώπους της και όχι για το κόμμα και την κυβέρνηση.
Γι’ αυτό λοιπόν καλούμε όλους τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες να υλοποιήσουμε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να συμμετάσχουν στη Συγκέντρωση της Κυριακής 30-11-2014 και ώρα 11πμ. στο διεκδικούμενο οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Κων/νου (Λυσίου και Ιπποκράτους).
Κάτω τα χέρια από τη Δημόσια Περιουσία.
Τα οικόπεδα είναι ελεύθεροι χώροι πρασίνου και όχι ιδιοκτησία των Κοπτών.

27.11.2014
Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη»

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης