Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Άρθρο της Αργυρώς Πίκουλα για το σήμερα και το αύριο της Ηλιούπολης φιλοξενεί η κυριακάτικη εφημερίδα REAL NEWS στο φύλλο της 11ης Μαΐου 2014, μία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, που θα κρίνουν το μέλλον του δήμου μας. Ακολουθεί το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε. 





Η ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη "γεννήθηκε" το 2010 από την ανάγκη των συνδημοτών μας ο Δήμος να απαλλαγεί από τις διαχρονικές παθογένειες ενός νοσηρού κομματικού συστήματος και να θέσει νέες βάσεις στην αντίληψη και στον τρόπο οργάνωσης και διοίκησής του. Δίχως κομματικούς κηδεμόνες και μακριά από κομματικές εμμονές, ενεργοί πολίτες της καθημερινής δράσης ενώνουμε δυνάμεις και θέτουμε εαυτούς στην κρίση των συμπολιτών μας για δεύτερη φορά με στόχο να βγάλουμε την Ηλιούπολη από τα αδιέξοδά της και να την επαναφέρουμε σε τροχιά ανάπτυξης, προόδου και αναβάθμισης.

Σήμερα, η Ηλιούπολη, το ομορφότερο νότιο προάστιο της Αθήνας, βιώνει την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, συνεπεία των μνημονιακών επιλογών και πρακτικών του απερχόμενου Δημάρχου. Με τις κοινωνικές δομές και τις δημόσιες υποδομές της παραδομένες σε Μ.Κ.Ο. και ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα, με κλειστές δημοτικές επιχειρήσεις, ασυντήρητα σχολικά κτίρια, αθλητικές εγκαταστάσεις παραχωρημένες σε δίκτυα "αθλητικών παραγόντων", δεν περιμένει τίποτα από τους σημερινούς λειτουργούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έργα βιτρίνας όπως οι πολυδάπανες, αλλά χωρίς τεχνική μελέτη αναπλάσεις κάποιων πλατειών της πόλης απέτυχαν να καλύψουν την ανύπαρκτη περιβαλλοντική πολιτική της Δημοτικής Αρχής, τις ελλιπέστατες υπηρεσίες καθαριότητας και την ολική παραμέληση συνοικιών. Απολύτως ξεχασμένοι οι άνεργοι συμπολίτες μας, αλλά και οι ευπαθείς ομάδες όπως οι πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, τα ΑμΕΑ και οι ηλικιωμένοι.

Η Ηλιούπολη δεν νοείται να παρακμάζει. Έχει ανάγκη από ανθρώπους ικανούς, υπεύθυνους, με δημιουργική δύναμη και διάθεση προσφοράς. Η πόλη έχει ανάγκη ένα Δήμαρχο με γνώση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, ρεαλιστή και ικανό να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. Με ένσημα πραγματικά και όχι κομματικά. Η εκ περιτροπής άσκηση του δημαρχιακού αξιώματος δεν είναι ανεκτή στην πόλη μας. Και η δημαρχιακή θητεία δεν εξαντλείται σε εγκαίνια, διακοσμημένα δελτία Τύπου και φωτογραφήσεις προς τέρψη των δημοσίων σχέσεων.   
Η ψήφος στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ψήφος για την πόλη που ζούμε. Είναι ψήφος με κριτήρια πόλης και αυτοδιοικητικών ικανοτήτων.

Καλούμε κάθε συνδημότη μας να στηρίξει τη δημοτική μας παράταξη, τη μόνη ανεξάρτητη κίνηση για το Δήμο Ηλιούπολης. Καλούμε κάθε Ηλιουπολίτη να πάρει στα χέρια του την εξέλιξη της ζωής του και να δώσει με την ψήφο του σαφή εντολή κάθαρσης των παρακμιακών φαινομένων, που πλήττουν το Δήμο μας. ΚΑΘΑΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμά μας. Αυτό και το ζητούμενο ουσίας για την πόλη μας!

ΑΡΓΥΡΩ ΠΙΚΟΥΛΑ
Υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης

VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ TV



ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ........ΜΕ ENA ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ  
 S;JVH HGCV


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης