Τετάρτη 14 Μαΐου 2014


Με αφορμή την γιορτή της ημέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης έστειλε το ακόλουθο μήνυμα ευχαριστώντας όλες τις μητέρες για την προσφορά τους στην κοινωνία μας. Παράλληλα ο συνδυασμός «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», έδωσε από ένα γλαστράκι με λουλούδια, σε μητέρες της πόλης μας, ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης.



«Η πρώτη επαφή μας με τον κόσμο είναι η μητέρα, η πρώτη λέξη που λέμε είναι μαμά, στην πρώτη μέρα στο σχολείο δεν θέλουμε να φύγουμε από την αγκαλιά της, στο πρώτο «άνοιγμα των φτερών» μας η μάνα είναι εκεί, δίπλα μας.
Μάνα, Μητέρα, Μαμά, τρεις λέξεις με μια έννοια, την πιο αγαπημένη όλων μας. Για εμάς γιορτάζει 365 ημέρες το χρόνο αλλά και κάθε ημέρα της ζωής που ζούμε. Μια όμως ημέρα κάθε χρονιά είναι παγκόσμια αφιερωμένη σε εκείνη, είναι η γιορτή που θυμίζει σε όλους μας, ότι η αφετηρία τη δική μας ζωής ταυτίζεται με τον πρώτο άνθρωπο που μας έκανε να αισθανόμαστε ασφάλεια και τρυφερότητα.
Ότι και να πούμε τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα μας, δεν μπορούν να αποδώσουν την αγάπη για τη μητέρα μας και δεν μπορούν να δείξουν τη δική της αγάπη για εμάς.
Είναι μια σχέση που κρατάει από την πρώτη στιγμή της ζωής μας και για μια ζωή.
Όλες εσείς, οι μητέρες, γνωρίζετε πολύ καλά πως από την στιγμή που έρχεται η μητρότητα στη ζωή σας αποκτάτε έναν ξεχωριστό σκοπό, μια προτεραιότητα. Τα παιδιά σας.
Όμως είστε πραγματικά αξιοθαύμαστες γιατί καταφέρνετε ταυτόχρονα να είστε εκτός από μητέρες, σύντροφοι και πλέον ως σύγχρονες γυναίκες, άξιες και ως επαγγελματίες.
Προσφέρετε στα παιδιά σας, στην οικογένειά σας, στη χώρα μας. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας πούμε.
Μέσα από το ευχαριστώ στη δική μου μητέρα, θέλω να ευχαριστήσω και όλες τις μητέρες του κόσμου για την αγάπη, την αφοσίωση και την μοναδική σχέση που έχουμε μαζί τους.» 



Έκφραση ευγνωμοσύνης προς τις μητέρες από τον συνδυασμό
«ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Το απόγευμα της Κυριακής (11/5), υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» μοίρασαν σε μητέρες της πόλης μας γλαστράκια με λουλούδια.
«Ήταν μια κίνηση αγάπης, μια πράξη αναγνώρισης και συμβολισμού για τα όσα κάθε μητέρα προσφέρει στα παιδιά της, την οικογένειά της και το  κοινωνικό σύνολο», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου, προσθέτοντας:
«Απόφασή μας είναι να σταθούμε στο πλευρά κάθε μητέρας, με την βελτίωση και την δημιουργία περισσότερων θέσεων σε παιδικούς σταθμούς, με την συντήρηση των ήδη υπαρχόντων παιδικών χαρών έτσι ώστε να είναι ασφαλείς για τα παιδιά και με την δημιουργία νέων. Το δικό μας ευχαριστώ δεν μένει μόνο στα λόγια αλλά γίνεται πράξη συμπαράστασης στην κάθε μητέρα».
Νωρίτερα, ο Τάσος Ευσταθίου παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο συνδυασμός, σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, για τη γιορτή της Μητέρας και μίλησε με μητέρες της πόλης μας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

                                                                                      Γραφείου Τύπου



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης