Τετάρτη 14 Μαΐου 2014


Επισκεφτήκαμε  τον κ. Θάνο Διαμάντη στο χώρο του για μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.               

Ο κ Θάνος Διαμάντης είναι  σύμβουλος  επιχειρήσεων με 20ετή και πλέον εμπειρία στην ανάπτυξη  ανθρώπινου δυναμικού, την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, με μεγάλη εμπειρία  στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δηλώνει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο Ηλιούπολης.





Συνέντευξη: Γιώτας Φιλιππίδου συνεργάτη  της εφημερίδας Σφυγμός  



Κύριε Διαμάντη ποιος είναι ο  λόγος   που σας κάνει να κατεβαίνετε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την  Δημοτική Παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» της υποψήφιας Δημάρχου, Αργυρώς Πίκουλα;

Διαμάντης:  Το κίνητρο μου  να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση προέρχεται από την πολύ σημαντική δήλωση, «Εξασφαλίζουμε τη διαβίωσή μας με ότι αποκτούμε αλλά δημιουργούμε την ζωή μας με ότι προσφέρουμε στους άλλους» την οποία πιστεύω και ακολουθώ σε όλη την σταδιοδρομία μου και φυσικά η αγάπη μου για την πόλη και τα κοινά.

Καθοριστικότερος όλων παράγοντας για την συνεργασία μου με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι το αδιάφθορο πρόσωπο της υποψήφιας Δημάρχου Αργυρώς Πίκουλα στο πρόσωπο της οποίας εκφράζονται πλήρως τα ιδανικά και τα πιστεύω για τα οποία αξίζει να αγωνιστώ.


θεωρείται ότι μπορείτε να προσαρμοστείτε στις δύσκολες συνθήκες της τοπικής αυτοδιοίκησης  και πως θεωρείται ότι θα φανείτε χρήσιμος σε μελλοντική θέση σας στον δύσκολο αυτό στίβο;  


Η ευκαιρία που μου δίνεται, μέσω της ιδιότητάς μου ως συμβούλου επιχειρήσεων, είναι η προσφορά, σε επιστημονικό επίπεδο, των εφαρμοσμένων γνώσεών μου προς επίλυση προβλημάτων που αφορούν το σχεδιασμό και υλοποίησή επιχειρησιακών έργων εντός καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, τον επιχειρησιακό ανασχεδιασμό,
την στελέχωση και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού καθώς και την διοίκησή του, την δημιουργία συστημάτων ελέγχου αποτελεσματικότητας και προόδου, και την εκπόνηση φακέλων επιδοτήσεων (ΕΣΠΑ).

Ως υποψήφιος, δεσμεύομαι να υπηρετήσω την πόλη μου νιώθοντας την υποχρέωση να προσφέρω στους συμπολίτες μου.
Καλώ όλους τους πολίτες που θέλουν και τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο στον δήμο μας, να συμπορευθούν μαζί μας με κοινό όραμα - αποστολή και με μήνυμα που διασφαλίζει ότι:  «Καθαροί Άνθρωποι – Καθαρές λύσεις για την Ηλιούπολη».

Σχετικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα στον δήμο σας , υπάρχει κάποιος σχεδιασμός;

Βεβαίως και έχουμε συμπεριλάβει τον πολύ σημαντικό τομέα του επιχειρείν στο Δημοτικό μας Πρόγραμμα 2014 – 2019 στην ενότητα Οικονομική /Κοινωνική Πολιτική.

-       Μειώνουμε κατά 50% τα δημοτικά τέλη για τους νέους επαγγελματίες, για ένα συν ένα χρόνο – εφόσον συνεχίζουν να διατηρούν την έδρα της ατομικής επαγγελματικής τους δραστηριότητας στον δήμο Ηλιούπολης.

-       Ενισχύουμε την τοπική επιχειρηματικότητα με προβολή χωρίς κόστος κάθε τοπικής μικρομεσαίας επιχείρησης από τα μέσα επικοινωνίας του δήμου αναγνωρίζοντας την ανάγκη προβολής και διαφήμισης των επιχειρήσεων.

-       Ενεργούμε για άμεση ανατροπή των σχεδίων εκποίησης του κτιρίου ΟΠΕ (Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου) και αξιοποίησή του ως χώρου στέγασης πολιτιστικών φορέων, κοινωνικών δράσεων,  συνεδριακών, εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Φυσικά τις επιχειρήσεις στελεχώνει το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελεί τον πιο πολύτιμο παράγοντα ανάπτυξής τους. Υπάρχει κάποια πρότασή σας που να αφορά τους εργαζομένους;

Για εμάς οι άνθρωποι αποτελούν την σπουδαιότερη αξία και αποδεικνύεται από την επιλογή των υποψηφίων που απαρτίζουν την δημοτική μας παράταξη.

Οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν:

-       Την ίδρυση Τοπικού Παραρτήματος ΟΑΕΔ Ηλιούπολης – Αργυρούπολης (εντός των ορίων του δήμου μας).

-       Ενδοδημοτική Υπηρεσία Υποστήριξης και Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ανέργων Δημοτών – Δίκτυο ανοικτής και διαρκούς συνεργασίας δήμου και τοπικών επιχειρήσεων.

Ως παράταξη με σεβασμό στους δημότες και αίσθημα καθήκοντος πέρα της αναφοράς στα συγκεκριμένα θέματα έχουμε εκπονήσει ένα πλήρες Δημοτικό Πρόγραμμα 2014 – 2019 το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες του δήμου Ηλιούπολης και χωρίζεται στις εξής κατηγορίες:

·         Κοινωνική/Περιβαλλοντική Πολιτική
·         Οικονομική/Κοινωνική Πολιτική
·         Ενδοαυτοδιοικητική/Οικονομική Πολιτική


Κύριε Διαμάντη σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και που ξέρει κανείς αυτή η συνέντευξη μπορεί να μείνει  η πρώτη σας και πιο σημαντική στην πορεία σας με τα κοινά μετά από όχι και πολύ μεγάλο διάστημα.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ........ (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ) 

 






1 σχόλιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης