Κυριακή 11 Μαΐου 2014

 
Η προσφορά του χρόνου και της διάθεσης σου καταλήγει τόσο σημαντική σε ανθρώπους που το χρειάζονται όσο καμιά φορά δε μπορούμε να το φανταστούμε.



Μιλώντας με ανθρώπους που χρειάζονται την ανθρώπινη πλευρά σου συνειδητοποιείς πως το ενδιαφέρον απέναντί τους είναι τόσο καθοριστικό στην ψυχολογία τους ανεξαρτήτως επαγγέλματος και ειδικότητας.
Προσφέρεις, επικοινωνείς και βλέπεις μία άλλη όψη των πραγμάτων που μπορεί  να μην είχες προσεγγίσει ή και να μην σε είχε «πλησιάσει» ποτέ.
Ο εθελοντισμός και η προσφορά αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση σου και την ανάγκη σου να αισθανθείς πόσο τελικά μπορείς να βοηθήσεις τον συνάνθρωπό σου.
Στα πλαίσια του εθελοντισμού που δραστηριοποιούμε εδώ και τρία χρόνια στην Ελληνική Εταιρία Σκλήρυνσης κατά πλάκας Αττικής στην Ηλιούπολη και των δράσεων του Δήμου ευαισθητοποιήθηκα και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τα κοινά της πόλης μου.
Έχοντας εργασθεί ενάμιση χρόνο στο πρόγραμμα των Κοινωνικών Δομών της Τράπεζας Χρόνου διαπίστωσα πόσο σημαντική είναι η κοινωνική συνεισφορά στις ευπαθείς ομάδες και στο συνάνθρωπο που πλήττεται από την κρίση.
Δεσμεύομαι να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για το αύριο, για μια κοινωνία αλληλέγγυα που θα αναδεικνύει τις αξίες και τα ιδανικά του πολιτισμού μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης