Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Οι εκλογές τελείωσαν.
Ο λαός της Ηλιούπολης αποφάσισε με την κρίση και την ωριμότητα που διαθέτει.
Η μεγάλη νίκη της παράταξής μας, της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη», αποδεικνύει ότι οι δημότες μας δεν παρασύρονται από τα κούφια μεγάλα λόγια.



Από τις δήθεν επαναστατικές μεγαλοστομίες. Από το ανούσιο δίλημμα «μνημόνιο – αντιμνημόνιο». Ούτε από τις συκοφαντικές επιθέσεις, που κατά κόρον εξαπέλυσαν εναντίον μας όσοι προσπάθησαν να καλύψουν την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων και προγραμμάτων πίσω από ψεύδη και ύβρεις. 
Αντιθέτως, απέρριψαν τις λογικές των ανίερων συμμαχιών που δεν βασίζονταν ούτε στο ελάχιστο σε επίπεδο πολιτικών συμφωνιών αλλά είχαν ως μοναδικό στόχο την κατάληψη της εξουσίας και την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων. Η αλαζονεία που εκφράστηκε από την αντιπολίτευση με συνθήματα όπως ο "απερχόμενος δήμαρχος" καθώς επίσης και η λασπολογία που εκτοξεύτηκε προς τη δημοτική αρχή επί 3,5 χρόνια απερρίφθη από την πλειοψηφία των δημοτών. 
Όσα θετικά κατέγραφαν οι έρευνες αυτά τα 3,5 χρόνια σε όλους τους τομείς και κυρίως ως προς την αποτελεσματικότητα άσκησης διοίκησης, εξυγίανσης των οικονομικών, πραγματοποίησης έργων και συγκρότησης ενός μεγάλου κοινωνικού δικτύου εκφράστηκαν με την εντυπωσιακή αύξηση των ψήφων της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κατά 3100 την πρώτη Κυριακή σε σχέση με τις εκλογές του 2010 και με την επιπλέον άνοδο κατά 6200 την δεύτερη Κυριακή. Οι δημότες αξιολόγησαν και επιβράβευσαν το συνολικό έργο της δημοτικής αρχής και αποδοκίμασαν την αντιπολίτευση για την παντελή έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων και την απουσία ολοκληρωμένου προγράμματος για την Ηλιούπολη των επόμενων γενεών.
Η ψήφος σας την προηγούμενη Κυριακή απέδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο λαός της Ηλιούπολης λέει ΟΧΙ στην τυφλή και άγονη άρνηση. Λέει ΟΧΙ στα διχαστικά διλλήματα. Λέει ΟΧΙ στην ανευθυνότητα, την μικροπολιτική, την λασπολογία.
Η ψήφος σας φίλες και φίλοι, Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες, έδειξε τον δρόμο. Τον δρόμο του ΝΑΙ. Του ΝΑΙ στην ενότητα όλων για τα κοινά προβλήματα. Του ΝΑΙ στην υπευθυνότητα. Του ΝΑΙ στη συνέπεια και τη σοβαρότητα. Του ΝΑΙ στην αισιοδοξία και την πίστη στο αύριο. 
Το φωτεινό αύριο, που όλοι επιθυμούμε, μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την ενότητα. Μέσα από τη δημιουργική συνύπαρξη ανθρώπων, που ακόμη και αν έχουν διαφορετικές κομματικές αφετηρίες, μπορούν να συζητήσουν, να συνεργαστούν, και να βρουν κοινά αποδεκτές λύσεις, για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας και τους ανθρώπους της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο λαό της Ηλιούπολης για την εμπιστοσύνη του!

               30.5.2014
Βασίλης Βαλασόπουλος
 Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη»







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης