Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δήλωσις - πρόσκλησις, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών,
του Αρχιμανδρίτου Σεραφείμ Δημητρίου,
προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου 
του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

 Από την θέση του ποιμένος προσκαλέσαμε του ενορίτες της Εκκλησιαστικής κοινότητας της Αγίας Μαρίνης, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με γνώμονα την πίστη στον Χριστό και την Ελλάδα. "Κάνε τον σταυρό Σου και ψήφισε" είπαμε αλλά και γράψαμε στις 18 Μαίου τ.έ.



Προηγουμένως στις 9 Μαΐου, επισκεφτήκαμε τα εκλογικά κέντρα των Δημοτικών παρατάξεων και προσκαλέσαμε τους υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους Ηλιουπόλεως, σε κοινή Προσευχή την Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 και ώρα 18:30, για την από Θεού ενίσχυση στον προεκλογικό αγώνα τους, αλλά και τον φωτισμό των εκλεκτόρων προς επιλογή των αρίστων επ΄ αγαθώ της πόλεως μας.

Ακριβώς στην ώρα της πρόσκλησης μας και για τα επόμενα 7 λεπτά, αναπέμφθηκε ειδική δέηση προς τον Θεό, χωρίς παρουσία ενοριτών - εκλεκτόρων και προς τούτο καμία ανακοίνωση δεν έγινε στον λαό ή τον τύπο, προ ή μετά αυτής της προσευχής. Ήταν μια όμορφη εικόνα στα μάτια του Θεού το ότι Του δώσαμε χώρο από την ελευθερία μας, όλοι μαζί χωρίς τους παραταξιακούς διαχωρισμούς ή τις προσωπικές φιλοδοξίες, για να ενεργήσει με την προσευχή μας, για το καλό του καθενός και του συνόλου.

Σήμερα μια μέρα μετά την εκλογική διαδικασία, θέλουμε να ευχηθούμε στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο της πόλεως μας Βασίλειο Βαλασόπουλο και όλους τους εκλεγέντας Δημοτικούς Συμβούλους δύναμη και κάθε από Θεού ευλογία, στο ευθυνοφόρο έργο τους. Είναι χαρά μας που όλες οι παρατάξεις που εκτέθηκαν στην ψήφο των Δημοτών, θα εκπροσωπούνται και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Η σεβαστή επιλογή του πολίτη, χωρίς γιατί και αν, που δεν έχουν ποτέ απαντήσεις σε ζωή και θάνατο, ελπίζουμε να κάνει όλους Σας, εργάτες του καλού και του κοινού συμφέροντος.

Θέλουμε από εδώ να χαιρετίσουμε τιμητικά τους μη εκλεγέντας, για την προσπάθεια τους και να τους παρακαλέσουμε να μείνουν ενεργοί, με προσφορά για τα κοινά της Ηλιουπόλεως, από τις παρατάξεις τους αλλά και από άλλες δράσεις εθελοντισμού.

Ακόμα θέλουμε, να ευχηθούμε οι νέοι Ευρωβουλευτές να μην ξεχνούν την παράδοσή και την ιστορία μας εμπρός στις επιλογές τους αλλά και να επαινέσουμε όλους τους αδελφούς εκείνους, που αποτελούν το 17,13% του εκλογικού σώματος που στην εκλογική διαδικασία για την επιλογή των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή, επέλεξαν τα λεγόμενα λοιπά κόμματα, πιστεύοντας τις προτάσεις τους και ίσως ενεργώντας στην κάλπη με αποδοχή του ψαλμικού " μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία. (Ψαλμοί 145, 3)




Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης