Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ασκώντας τη διοίκηση του Δήμου μας μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης, με οξύτατα κοινωνικά προβλήματα και ανυπέρβλητες δυσκολίες (μειωμένη χρηματοδότηση, μείωση προσωπικού, χρέη προηγούμενων διοικήσεων), επιδοθήκαμε σε μια τιτάνια προσπάθεια, για να ανταποκριθούμε σε τρία θεμελιώδη αιτήματα:



1.      Να κρατήσουμε τον Δήμο μας όρθιο
2.      Να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται
3.      Να πάμε την Ηλιούπολη μπροστά, σύμφωνα με τις εξαγγελίες μας
Σε αυτόν τον καθημερινό και πολύπλευρο αγώνα βγήκαμε νικητές. Δουλέψαμε σκληρά. Δεν υποχωρήσαμε, δεν απογοητευτήκαμε, δεν φυγομαχήσαμε.
Ολοκληρώνοντας την πρώτη μας θητεία, καταφέραμε όχι μόνο να εξυγιάνουμε οικονομικά τον Δήμο, αλλά και να παραγάγουμε για τους συνδημότες μας ένα πολυδιάστατο έργο σε όλους τους τομείς: Κοινωνική Αλληλεγγύη, Αναπτυξιακή πολιτική, Προστασία του Περιβάλλοντος, Ποιότητα Ζωής, Πολιτισμός, Αθλητισμός.  
Ευχαριστώντας τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους σ’ αυτή την μεγάλη μάχη, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη, το ίδιο πάθος, το ίδιο όραμα, για την ολοκλήρωση του οκταετούς προγράμματός μας:
1.      Για μια πόλη όπου ούτε ένας συμπολίτης μας δεν θα μείνει χωρίς φαγητό στο τραπέζι του, χωρίς υγειονομική περίθαλψη, χωρίς αξιοπρεπή διαβίωση.

2.      Για μια πόλη πράσινη, φιλική στο περιβάλλον, με πάρκα πνεύμονες ζωής, με πράσινες διαδρομές, με αντιπλημμυρική θωράκιση, με στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, με υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής, με ποιοτικό πολιτισμό και αθλητισμό  για όλους.
Με σύνθημα
Όλοι μαζί για την Πόλη μας και τους Ανθρώπους της
Προχωρούμε μπροστά.
Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ........ΜΕ ENA ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ  

 lhdb ΛΣΗΔΦΛΚ ΑΣΗΦΨΔΣ FLAKKDJ ALFHVKDF KFVBFK KAUHSKF DJHVFK KJHVEOF FVBKF HCSDK.JC KDFKASH
 ΚΞΣΒΑΚΓ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης