Παρασκευή 9 Μαΐου 2014



Αγαπητές/τοί συνδημότες,

Ζω και ασκώ το επάγγελμά μου ως ιδιώτης οφθαλμίατρος στον ομορφότερο προορισμό των νοτίων προαστίων, την Ηλιούπολη. Εδώ, όπου είχα την τύχη να γεννηθώ και να μαθητεύσω μέχρι την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. 



Η απόφασή μου να θέσω - για πρώτη φορά - εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη της Αργυρώς Πίκουλα, συνδέεται άμεσα με την κατάσταση της πόλης μου και την ισχυρή βούλησή μου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανατροπή της υποβάθμισής της και στην ανάδειξή της ως Πόλης - Πρότυπο Ποιότητας Ζωής για τους δημότες της. 

Η σημερινή εικόνα της Ηλιούπολης είναι εικόνα παρακμής. Μία πόλη παραμελημένη από τη Δημοτική Αρχή και παραδομένη σε ιδιωτικά συμφέροντα,  που καρπώνονται το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως πρόσφορο πεδίο επιχειρηματικής κερδοσκοπίας.  Τούτο για μένα δεν είναι ανεκτό. Είναι λόγος αντίδρασης και κίνητρο δράσης.

Σήμερα ζούμε σε ένα Δήμο, που έχει παραχωρήσει το σύνολο των κοινωνικών υπηρεσιών του σε Μ.Κ.Ο. και ιδιωτικές εταιρείες, με κλειστές δημοτικές επιχειρήσεις, με ξεχασμένο τον άνεργο πληθυσμό του που συνεχώς αυξάνει, με σχολικές υποδομές και αθλητικές εγκαταστάσεις, που κρίνονται ακατάλληλες έως και επικίνδυνες για τη μαθητική νεολαία, με την "πλάτη γυρισμένη" απέναντι σε κάθε στοιχείο περιβαλλοντικής πολιτικής, κοινωνικής ευαισθησίας και πρόνοιας για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Είναι λοιπόν κοινή η διαπίστωση, ότι η Ηλιούπολη και οι δημότες της χρειάζονται νέα, ικανά και υπεύθυνα πρόσωπα στην οργάνωση και διοίκηση του Δήμου. Απαλλαγμένα από νοοτροπίες και διαχρονικές παθογένειες, που εμπόδισαν την ανάπτυξη και πρόοδο της πόλης μας.

Στο πρόσωπο της Αργυρώς Πίκουλα και στην ενωτική ομάδα των συνυποψηφίων μου με τη δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη: Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών" συναντώ την εντιμότητα, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να προσφέρουμε από κοινού στην πόλη και στους συνδημότες μας. Με ήθος, διαφάνεια και ισονομία.

Σας καλώ να στηρίξετε με την εμπιστοσύνη σας την υποψηφιότητά μου. Γιατί οι δικές σας ανάγκες και τα δικά σας αιτήματα είναι οι δικοί μου στόχοι και το δικό μου όραμα: Διαφύλαξη των δικαιωμάτων κάθε δημότη - Προάσπιση της ποιότητας ζωής - Αναδόμηση ενός Δήμου, που θα λειτουργεί υποδειγματικά ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην τοπική κοινωνία.

Σας καλώ να μας εμπιστευθείτε. Γιατί στην ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη πιστεύουμε και εκφράζουμε το ενιαίο μήνυμά μας:

ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!

------------------------------------------------

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η Δρ. Αλεξάνδρα Μεïδάνη MD, PhD είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών εξειδικευμένη, σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε τομείς της ειδικότητάς της. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κατέχει θέση Διευθύντριας Χειρ. Οφθ/τρου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Τμήμα Laser - Φλουοροαγγειογραφίας), συνεργάζεται με το Κέντρο Ερευνών Υπηρεσιών Υγείας της Ιατρικής Σχολής Αθήνας με έμφαση στις Μετρήσεις Ποιότητας Ζωής ασθενών με οφθαλμική νόσο, ενώ από το 1998 ασκεί το επάγγελμά της στο ιδιωτικό της ιατρείο στην Ηλιούπολη.

Αρθρογραφεί σε ελληνικά και ξένα έντυπα επιστημονικού ενδιαφέροντος, ενώ εισηγήσεις και επιστημονικές εργασίες της έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικά και  διεθνή συνέδρια. Η Δρ. Αλεξάνδρα Μεïδάνη MD, PhD είναι, μεταξύ άλλων, μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS) και της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας Biomed Experts, μέλος της Ένωσης Επιστημόνων του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη, ενώ ως μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Καλλιτεχνών έχει αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις για το ζωγραφικό της έργο.


Δρ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΕΪΔΑΝΗ MD, PhD
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Ηλιούπολη: Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης