Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Οδεύοντας στη λήξη της θητείας ως Πρόεδρος «Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» Δήμου Ηλιούπολης λόγω των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω με σειρά όλους εκείνους που με μεράκι, ανιδιοτελή αγάπη και αψηφώντας το χρόνο απασχόλησης συνεργαστήκαμε για να μπορέσει το ενιαίο ΝΠΔΔ, που δημιουργήθηκε ελέω ¨ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ¨, να λειτουργήσει στο καλύτερο δυνατό βαθμό.


 Πριν απ’ όλους, θέλω να ευχαριστήσω τους τέως Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ανδρέα Βασιλείου και Πρόεδρο «Σχολικής Επιτροπής» κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο (τον οποίο διαδέχθηκα), γιατί ανέλαβαν πρώτοι το δύσκολο έργο να βάλουν μία ¨πολυβάγονη αμαξοστοιχία¨ - 17 Δημοτικά & 24 Νηπιαγωγεία – σε σταθερή τροχιά, προσδίνοντας της την απαραίτητη δύναμη ώθησης.
Στη συνέχεια, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη προσφορά τους στις εργασίες και τη λειτουργία της Ενιαίας «Σχολικής Επιτροπής», όπου στη βάση ενός ειλικρινούς διαλόγου, ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ πάντα με σκοπό την άψογη & απρόσκοπτη λειτουργία των Σχολείων της πόλης, παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζαμε.
Αφού παραλάβαμε ως προίκα τον Απρίλιο του 2011, οφειλές ύψους 150.000€ στην ΕΥΔΑΠ, 45.000€ στο ΙΚΑ, καταφέραμε επί των ημερών μου να τις μηδενίσουμε, ενώ οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις 465.000€ σε προμηθευτές, με τη λήξη της τριετούς Διοίκησης μας θα είναι περίπου στο 1/5 του ποσού, παράγοντας ταυτόχρονα πλούσιο έργο.
Ωστόσο, ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στην εποικοδομητική συνεργασία που είχα τόσο με τον Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Παύλο Κυριακουλέα και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης & Διαφάνειας κα Αικατερίνη Μαρκουλάκη, όσο και με τους στενούς μου συνεργάτες κ. Μαντώ Χατζηβαλείου και κ. Περικλή Λεφάκη, όπου δουλεύοντας με όρους ελεύθερης αγοράς, χωρίς ωράριο και με πολλή προσωπική δουλειά, ήταν οι βασικοί παράγοντες της αντικειμενικά επιτυχημένης πορείας.
Επίσης, ένα ευχαριστώ από καρδιάς οφείλω στους Διευθυντές Σχολείων και τις Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων όπου με ΓΝΩΣΗ, ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, συνεργαστήκαμε στη κατεύθυνση διαχείρισης & διεκπεραίωσης δύσκολων καταστάσεων, αλλά και στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, γιατί αρκετοί από αυτούς, χωρίς να υπολογίσουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ & ΚΟΠΩΣΗ βοήθησαν πολλές φορές στο να λυθούν άμεσα θέματα, που αφορούσαν κυρίως συντηρήσεις και ασφάλεια των Σχολείων τους.
Στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, στους προμηθευτές και εξωτερικούς συνεργάτες του ΝΠΔΔ αξίζουν πολλά ευχαριστώ, γιατί μέσα από όρους ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, δεν επέτρεψαν να μείνουν τα Σχολεία χωρίς τη παροχή υπηρεσιών τους, στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και σήμερα είμαστε σε θέση να παρουσιάζουμε το έργο μας με φωτογραφίες και όχι μόνο με λόγια.
Τελευταίο και πρώτα από όλους όμως, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Βαλασόπουλο, για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που έδειξε τοποθετώντας με σε μια τόσο απαιτητική θέση ευθύνης, προσφέροντας όποτε του ζητήθηκε την ανάλογη ΗΘΙΚΗ & ΥΛΙΚΗ υποστήριξη.
Ως Διπλωματούχος Προπονητής -  Δάσκαλος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην επαγγελματική μου ζωή, εκπαιδεύοντας 25 χρόνια μαθητές από 4 ετών, πάντα λειτουργώ με δεδομένες τις ΑΡΧΕΣ ¨ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ¨ και δεν προσπάθησα να εφαρμόσω τίποτα λιγότερο από αυτές στη λειτουργία της «Σχολικής Επιτροπής». Με υπευθυνότητα στο δύσκολο έργο που ανέλαβα, σεβασμό απέναντι σε όλους και διαφάνεια λάμβανα τις όποιες αποφάσεις με βασικό γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη μου για τα παιδιά.
Έτσι, ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών και λόγω της παλαιοκομματικής νοοτροπίας που διακατέχει ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιους υποψηφίους, που φιλοξενούνται ΕΥΤΥΧΩΣ σε αντίπαλες παρατάξεις, θέλω να δηλώσω ότι όποιος τολμήσει να θίξει την οικονομική διαχείριση και τα αποτελέσματα του έργου της «Σχολικής Επιτροπής», που με πολύ προσπάθεια, υπερβάλλοντας εαυτών καταφέραμε, προσβάλλοντας ταυτόχρονα τόσο τις παραπάνω ΑΡΧΕΣ λειτουργίας της, όσο και όλους εκείνους που συνεργαστήκαμε, ΕΥΧΟΜΑΙ να έχει την οικονομική επιφάνεια, για να αποπληρώσει το ποσό που θα απαιτηθεί μέσω δικαστικής οδούς, για την ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ που θα προξενήσει σε έντιμους ανθρώπους.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ συνοδευόμενη με συκοφαντίες χείριστου είδους ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ στα Σχολεία.
Ελπίζω και εύχομαι να δικαιώθηκαν οι προσδοκίες όλων των εμπλεκομένων με τη «Σχολική Επιτροπή» και μακάρι να δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε αυτή η Διοίκηση. Η «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» απέδειξε περίτρανα (αυτό που χρησιμοποιείται ως σλόγκαν από πολλούς) ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!








                             

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ

 PHGH

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης