Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Το «παρών» στην κοπή της πίτας της Σχολής του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη έδωσαν οι παλιές δόξες του Θρύλου, Γιώργος Αμανατίδης, Παναγιώτης Κελεσίδης και Γιώργος Βαΐτσης.





Οι άνθρωποι της Σχολής προσκάλεσαν τους τρεις βετεράνους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τα χρώματα του Ολυμπιακού και έδωσαν την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να δουν από κοντά τους ζωντανούς θρύλους του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.


Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις ο επικεφαλής της Σχολής, Κώστας Αλάσσας, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές δουλεύουν σκληρά, προκειμένου τα μικρά παιδιά να γίνουν πάνω από όλα καλοί άνθρωποι και στη συνέχεια καλοί ποδοσφαιριστές.
Στις φωτογραφίες που ανάρτησε τo newsacademies.gr μπορείτε να δείτε τους βετεράνους άσους του Ολυμπιακού να μιλούν στα μικρά παιδιά και στους γονείς τους, οι οποίοι παρακολουθούσαν με προσήλωση τα λόγια τους.
Πριν την ομιλία του Γιώργου Αμανατίδη, οι άνθρωποι της σχολής διάβασαν ένα κείμενο με το οποίο παρουσίασαν στον κόσμο τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού. Σε αυτό αναφερόταν ως «Γιώργαρος», με τον σκάουτ της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» να συγκινείται, καθώς έτσι τον φώναζαν οι ΓΑΥΡΟΙ όταν αγωνιζόταν! Οι μικροί και οι γονείς τον καταχειροκρότησαν και του έδειξαν την αγάπη τους.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιώργος Βαΐτσης, ο οποίος μίλησε για τη Σχολή της Ηλιούπολης, η οποία έχει εκσυγχρονίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της και παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους.
Τέλος, ο Παναγιώτης Κελεσίδης έδωσε συμβουλές στα μικρά παιδιά, που μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια παρουσίασε και το βιβλίο του με τίτλο «Το λιοντάρι του Θρύλου».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν δύο ακόμα σχολές του δικτύου του Ολυμπιακού. Πρόκειται για την Ένωση Ρέντη και τον Ταύρο. Τις Σχολές εκπροσώπησαν οι Διαμαντής Αθανασίου και Φώτης Κεραμιδάς αντίστοιχα.
Δείτε φωτογραφίες









ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ







πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης