Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Από τον ΓΣ Ηλιούπολης εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τι συνέβη στην περίπτωση της μεταγραφής του Γιώργου Γεμιστού στη Λόβτσεν και στο Μαυροβούνιο.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του "Ήλιου" αναφέρει τα εξής: "Για την έγκυρη ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας σχετικά με την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γεμιστού, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Γ.Σ. Ηλιούπολης γνωστοποιεί τα ακόλουθα:





Στις 19 Ιανουαρίου, δύο ημέρες πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Πανερυθραϊκό, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Γεμιστός ανακοίνωσε στον προπονητή της ομάδας μας Μάκη Μπαλαγιάννη, παρουσία και μελών του Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, την απόφασή του να φύγει από την Ηλιούπολη για ομάδα του εξωτερικού, αρνούμενος ωστόσο να αναφέρει το όνομα της ομάδας αλλά και τη χώρα προορισμού του.
Μετά το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό και μέσα στην εβδομάδα που ακολούθησε, ο ποδοσφαιριστής δεν μετείχε στις προπονήσεις, χωρίς να ενημερώσει ή έστω να χαιρετίσει κανέναν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τόσο ο προπονητής, όσο και η διοίκηση να μην γνωρίζουν εάν θα γινόταν η μετεγγραφή που είχε ανακοινώσει ο ποδοσφαιριστής αλλά και το  που θα πήγαινε (ομάδα και χώρα).
Στο «κρυφτούλι» αυτό τη λύση έδωσε η ενημέρωση που είχε η ομάδα μας από την ΕΠΟ, μέσω της ΕΠΣΑ, με έγγραφο που έφτασε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017. Η ΕΠΟ μας γνωστοποιούσε ότι έστειλε στην αντίστοιχη Ομοσπονδία του Μαυροβουνίου, κατόπιν αιτήματός της, το Διεθνές Πιστοποιητικό Μετεγγραφής του Γιώργου Γεμιστού, η μετεγγραφή του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα και από την ομάδα Lovcen (Λόφτσεν), μέσω της ιστοσελίδας της, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.
Το έγγραφο της ΕΠΟ προς τον σύλλογό μας, το οποίο υπογράφει ο Υπηρεσιακός Εκτελεστικός Γραμματέας της, Παυσανίας Παπανικολάου αναφέρει αναλυτικά:
«Σας γνωρίζουμε ότι χορηγούμε το Διεθνές Πιστοποιητικό Μετεγγραφής του ανωτέρω ποδοσφαιριστή κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, μέσω TMS.
Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους Κανονισμούς της FIFA, οι μετεγγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών σε σωματεία άλλης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι ελεύθερες και δεν εξαρτώνται από την συγκατάθεση των ημεδαπών σωματείων και σας επισημαίνουμε ότι το δελτίο ατομικών στοιχείων του προαναφερόμενου ποδοσφαιριστή δεν έχει πλέον καμία ισχύ.»
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης