Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Αναφορικά με την από 16/02/2017 ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης με θέμα την προκήρυξη Στάσης Εργασίας την Τρίτη 21/02/2017




και ώρα 8:00 – 11:00 π.μ και τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ίδιας ημέρας στις 18:30 στην Ομόνοια, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους στο Δήμο και τους κατοίκους της πόλης για τα εξής σε ότι αφορά τις καταγγελίες στην Διοίκηση του Δήμου.
1. “Για τους απλήρωτους 28 εργαζόμενους συμβασιούχους στην καθαριότητα.”
Ως γνωστόν η κυβέρνηση με Νόμο παρέτεινε τις συμβάσεις εργασίας τους έως 31/12/2017, χωρίς να αντιμετωπίσει και να λύσει τα θέματα πληρωμής τους που ανακύπτουν ύστερα από διαφωνίες και πράξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ως γνωστόν εγκρίνει τη νομιμότητα της δαπάνης και αφορά τους Δήμους όλης της χώρας.
Αναμένεται ύστερα από συμφωνία της πολιτείας με το Ελεγκτικό Συνέδριο η κατάθεση τροπολογίας για την επίλυση του ζητήματος και την έγκριση πληρωμής τους από την Υπηρεσία Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
2. “Για τους απλήρωτους συναδέλφους στο ΚΑΦΑΔΗΛ”, παρότι δεν έχει εγκριθεί ακόμη ο προϋπολογισμός του 2017 από την πολιτεία, η Διοίκηση βρήκε λύση, προχώρησε τη διαδικασία και οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν στις 27/02/2017.
Ενημέρωση την οποία είχε η Διοίκηση του Σωματείου.
Αυτά είναι τα δύο σημεία της Ανακοίνωσης σε ότι αφορά το Δήμο.
Μετά την προηγούμενη στάση εργασίας στις 14/02/2017 για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών (σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου) προκηρύσσεται Στάση Εργασίας και στις 21/02/2017 για αιτήματα που έχουν ήδη λυθεί ή που αναμένεται η επίλυσή τους από την πολιτεία.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, η υγεία των δημοτών και η ομαλή λειτουργία της πόλης, επιβάλλει υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης