Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Τις βάσεις για να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στα σαλόνια της Α1 γυναικών έβαλαν το απόγευμα τα κορίτσια της Ηλιούπολης τα οποία νίκησαν 3-1 σετ (25-21, 25-15, 23-25, 25-18) τον Αίαντα Ευόσμου.


Παντελής Λώλης
Τις βάσεις για να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στα σαλόνια της Α1 γυναικών έβαλαν το απόγευμα τα κορίτσια της Ηλιούπολης τα οποία νίκησαν 3-1 σετ (25-21, 25-15, 23-25, 25-18) τον Αίαντα Ευόσμου. 






Μ’ αυτή τη νίκη η Ηλιούπολη (20 βαθμοί) είναι πλέον στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη με τον Αίαντα (15 βαθμοί) να αισθάνεται την καυτή ανάσα της Ελπίδας Αμπελοκήπων (14 βαθμοί). 

«Κάναμε τα εύκολα-δύσκολα σήμερα καθώς θα μπορούσαμε να… καθαρίσουμε νωρίτερα το ματς. Ακολουθήσαμε τη συμβουλή του… soft και γίναμε… hard. Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια.» σχολίασε η Δήμητρα Λυκογιάννη για την Ηλιούπολη. Ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης τα είχε με τις κακές στιγμές της ομάδας του: «Με 35 αβίαστα λάθη δεν πας πουθενά. Χάνουμε πολύ από τη δυναμική μακριά από την Θεσσαλονίκη κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε». 

Οι συνθέσεις:

ΓΣ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη) Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Γιοβάνη, Σαλούστρου, Μαλουσάρη, Γκρέκα, Κοκίου –λ / 

Αίας (Ζωλασταθιάδης) Ανδρονικίδου, Τζούριτς, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Τζιαρλή, Γεωργιάδου -λ / Αποστολίδου, Φαλέγκα, Ξανθοπούλου. 


πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης