Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Αγαπητοί συνδημότες,
Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται με συνέπεια το πρόγραμμα των ομιλιών και των προληπτικών Ιατρικών Εξετάσεων στα πλαίσια της συνεργασίας του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Ηλιούπολης και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου «Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας», με εξειδικευμένες κλινικές και απεικονιστικές εξετάσεις για τον έλεγχο των παθήσεων και ιδιαιτέρως του καρκίνου του προστάτη.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση, καθώς και η παραπομπή για γρήγορη και σωστή θεραπευτική αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από τις εξετάσεις.
Σας καλούμε λοιπόν στην ενημερωτική ομιλία για τον Καρκίνο του Προστάτη την Παρασκευή 24/2/2017 και ώρα 9:30-10:45 στο Α’ ΚΑΠΗ (Ιάσονος 10 και Καραμανλή) και 11:00-12:15 στο Β’ΚΑΠΗ (Αλ. Παναγούλη 1) με ομιλητή τον Χειρούργo Ουρολόγο κ. Παναγιώτη Γεωργαντά.
Στην συνέχεια θα οργανωθεί Κλινική Εξετάση των συνδημοτών μας από ειδικούς Ουρολόγους και αν οι γιατροί κρίνουν απαραίτητο, οι εξεταζόμενοι θα παραπεμφούν για Υπερηχογράφημα Προστάτη (κάτω κοιλίας) για περαιτέρω έλεγχο.
Η εξέταση και τα ραντεβού θα οργανωθούν στην ομιλία, όπως επίσης τηλεφωνικά στο 2109968868 καθημερινά 9:30-12:30 από το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας, που στεγάζεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα 81. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9968868 καθημερινά 9:30 έως 12:30. Απαραίτητος είναι ο ΑΜΚΑ του εξεταζόμενου.
Επισημαίνεται η αναγκαιότητα της συμμετοχής στο Προληπτικό Πρόγραμμα με δεδομένη την επιθετικότητα του Καρκίνου του προστάτη.

ΧΡ.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ &                                               ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ                                                 ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ: "Αττικό Σφυγμό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ: "Σφυγμό Νοτίων Προαστίων"
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΚΘΕΣΗ στο ΒΑΓΟΝΙ από 7 εως 10 Ιουλίου 2017

Η  Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι» Σε συνεργασία με τον  Όμιλο για την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων Οργαν...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΑΙΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤ/ΣΕΛΙΔΑ ΕΦ/ΡΙΔΩΝ

Google+ Followers