Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017


του Δημήτρη Παρρά

Τελικά, αποδείχτηκε πως η βασιλοπιτα στο Δήμο της ΝΔ Ηλιούπολης, τους χώρεσε όλους κάτω απ την ίδια στέγη. Περίτρανα αποδείχτηκε πως ο πολιτικός πολιτισμός ανάμεσα σε συναγωνιστές είναι ουσιαστικός γιατί όλοι ξεκινάνε απ την ίδια ιδεολογική βάση.
Όσο και να διαφωνούν στο θέμα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που ενωτικά μπορεί να διεκδικήσει το Μάιο του 2019 το δημαρχιακό θώκο, απέδειξαν ότι μπορούν να συνυπάρχουν. Επανέρχομαι λοιπόν με μια πρόταση. Να κατεβάσουν ταμπέλλες, Να συνασπιστούν στο δημοτικό συμβούλιο, να επιλέξουν 1 αρχηγό που θα οδηγήσει την παράταξη της κεντροδεξιάς σε συνέδριο κι εκεί, όταν η Νέα Δημοκρατία, ξεκινήσει τις διαδικασίες, να αναδειχτεί το πρόσωπο που θα επαναλάβει την επιτυχία του 2006. Άλλωστε για πρώτη φορά στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ακούστηκαν από συμβούλους της δικής μας ιδεολογικής παράταξης λέξεις απαγορευμένες, όπως ΣΔΙΤ, όπως φιλελεύθερη ιδεολογία. Τελικά όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε κάτω απ τη στέγη της κεντροδεξιάς, τώρα που ο σύντροφος Βασίλης ανοίγεται και αγκαλιάζει πρώην συντρόφους. 
Τώρα που ο Νίκος Φιλης της αγκαλιάζει τη Φωφη κοκ. Πάρτε το χαμπάρι μόνο ενωμένοι απαλλασσόμαστε από την ιδεολογική σύγχυση του κουμμουνιστοσπουδαγμένου Βασίλη που επιβάλλει για να αλιεύει αγαθοβιόληδες δεξιούς προκειμένου να ενισχύσει το κομματικό του προφίλ σε ένα ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ.  

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ: "Αττικό Σφυγμό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ: "Σφυγμό Νοτίων Προαστίων"
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΚΘΕΣΗ στο ΒΑΓΟΝΙ από 7 εως 10 Ιουλίου 2017

Η  Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι» Σε συνεργασία με τον  Όμιλο για την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων Οργαν...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΑΙΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤ/ΣΕΛΙΔΑ ΕΦ/ΡΙΔΩΝ

Google+ Followers