Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Την κατάθεση του εικονίσματος της Παναγίας Οστρομπράμσκα στο ναό της αγίας Μαρίνης, της ομωνύμου εκκλησιατικής κοινότητος Ηλιουπόλεως, εορτάζουμε ετησίως την ημέρα της επετείου της, 16ηςΦεβρουαρίου 1997.


Παραμονή της εορτής της 20ης επετείου, τελέσθηκε ο εσπερινός στο αφιερωμένο στην Παναγία παρεκκλήσι, το οποίο βρίσκεται στο προαύλιο του Ναού. 
Ακολούθησε βραδινή Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας.
Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου διακονούμενος υπό του διακόνου του Καθεδρικού Ναού Αθηνών, Δημητρίου Φωκιανού.


Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε εντός του Ναού λιτάνευση της εικόνος και ευλογία των άρτων στην οποία συμμετείχαν εκ των εφημερίων του ναού οι αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Φυλακτός, πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Μεταξάς, ο εορτάζων τα ονοματήρια του ιερομόναχος Ευσέβιος Μεάντζια, καθώς και ο πρεσβύτερος Βασίλειος Ταξιαρχιώτης.
Αντιλάγησαν προσφώνηση και αντιφώνηση μεταξύ του αρχιμανδρίτη Σεραφείμ και του Μητροπολίτη Κλεόπα και ο τελευταίος διένειμε το αντίδωρο στους εκκλησιασθέντες.    
Την κυριώνυμη ημέρα θα τελεσθεί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία ενώ το απόγευμα θα ψαλλεί παράκληση στην Παναγία Οστρομπράμσκα, ποίημα της μοναχής Ισιδώρας, καθηγουμένης της ιεράς μονής Παναγίας Κυπαρισιωτίσσης και αγίου Ιεροθέου Μεγάρων.

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers