Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Την αναστολή της αποχής από τις υπερωρίες και τα Σαββατοκύριακα, που πραγματοποιούσαν από την περασμένη Παρασκευή, αποφάσισαν οι χειριστές- οδηγοί μηχανημάτων στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), μετά από μαραθώνια συνάντηση που είχαν χθες με τη διοίκηση της εταιρείας.



Οι χειριστές και οδηγοί μηχανημάτων έκαναν αποχή με κυρίαρχο αίτημα την άμεση πρόσληψη προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ για την απρόσκοπτη λειτουργία του λιμανιού, καθώς -όπως υποστηρίζουν- έχουν φτάσει στα όρια των αντοχών τους, λόγω έλλειψης εργαζομένων.
«Μετά από μαραθώνια σύσκεψη που είχαμε η διοίκηση δεσμεύτηκε για την προκήρυξη 8μηνων συμβάσεων εργασίας προκειμένου το λιμάνι να λειτουργεί καλύτερα» ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr o πρόεδρος του Σωματείου Χειριστών – οδηγών μηχανημάτων στον ΟΛΘ, Λάζαρος Τανταλίδης και πρόσθεσε: «Οι συμβάσεις (8μηνες) 2015- 2016 έληξαν τον περασμένο Αύγουστο και χρειαζόμαστε ‘χέρια’. Από το 2009 […] 175 εργαζόμενοι έχουν αποχωρήσει και δεν έχουν αναπληρωθεί».
Πρόεδρος ΟΛΘ: Μέχρι τον Απρίλιο 50 προσλήψεις
“Η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού ήταν ήδη σε εξέλιξη, δεν χρειαζόταν η αποχή για να κινητοποιηθούμε” σχολίασε στο www.praktoreio-macedonia.gr ο πρόεδρος της ΟΛΘ ΑΕ, Κωνσταντίνος Μέλλιος και πρόσθεσε: “Έχει ήδη δοθεί έγκριση για την πρόσληψη, μέσω ΑΣΕΠ, 50 εργαζόμενων 8μηνης απασχόλησης. Είμαστε στην τελική φάση, με απόφαση του Δ.Σ. έχουν εγκριθεί τα προσόντα και έχουν ορισθεί οι απαραίτητες ειδικότητες, έρχεται η προκήρυξη και μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχουν γίνει οι προσλήψεις”. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης διευκρίνισε ότι δεν υπήρχε δυνατότητα να κινηθεί διαδικασία πρόσληψης εργαζόμενων πριν από την λήξη των συμβάσεων τον περασμένο Αύγουστο.
“Ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζόμενων στον ΟΛΘ αυτή τη στιγμή είναι 50 ετών, έχουν να γίνουν προσλήψεις περίπου 10 χρόνια” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μέλλιος υπογραμμίζοντας την έλλειψη προσωπικού.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης