Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηλιούπολης συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για την πόλη μας με κυριότερα τα παρακάτω:




Αλλαγή εποχής στην πόλη μας σηματοδοτεί η απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. για τη βελτίωση – αναβάθμιση του Δημοτικού Φωτισμού με χρήση των νέων τεχνολογιών αιχμής LED στον οδοφωτισμό και μεγάλης κλίμακας εξοικονόμησης ενέργειας. Αποφασίστηκε η έναρξη των διαδικασιών για τη σύναψη δανείου ύψους 3εκ€ για τον παραπάνω σκοπό. Η επένδυση αυτή θα αλλάξει όλη την εικόνα της πόλης και θα την εντάξει στη νέα εποχή των έξυπνων πόλεων. Το δάνειο έχει καθαρά επενδυτικό χαρακτήρα και η εξοικονόμηση ενέργειας που θα προκύψει από την επένδυση θα το καλύψει πλήρως χωρίς να επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ τους συνδημότες μας.
Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τις χρηματοδοτήσεις στις Σχολικές Επιτροπές, έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις στους άπορους δημοτες μας και τρεις νέες μελέτες , η υλοποίηση των οποίων θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 που αφορούν στη συντήρηση και επισκεύη σχολικών κτηρίων, την κατασκευή νέων οστεοφυλακίων και τη συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του Δημαρχείου.
Τέλος, ενέκρινε ομόφωνα δύο ψηφίσματα συμπαράστασης, το ένα για τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη όπου ζητείται να σταματήσει η δίωξή του αλλά και η στήριξη προς τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων σε ελβετικό φράγκο.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     




TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης