Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Πάνω από 3.000 κόσμου επισκέφτηκαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης την Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο Ναυαρίνου!

Ήταν μια γιορτή γειτονιάς όπου οι Ηλιουπολίτες είχαν τη ευκαιρία να χαρούν τη φύση και την παράδοση αναβιώνοντας τα έθιμα και τον μοναδικό ελληνικό τρόπο διασκέδασης.
Ο Δήμος, οι Σύλλογοι, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές της Ηλιούπολης με κέφι και μεράκι οργάνωσαν τα πατροπαράδοτα Κούλουμα, δίνοντας στους Ηλιουπολίτες την ποιότητα που δικαιούνται σε μια δύσκολη εποχή.
Μουσική, τραγούδι, χορός και πλούσιο φαγητό, ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της συνάντησης, που έδωσαν ένα πραγματικά διαφορετικό χρώμα από την καθημερινότητα και έστειλαν την νότα αισιοδοξίας και το μήνυμα της σύσφιξης των δεσμών της γειτονιάς, σε μια κοινωνία ελληνική, ανοιχτή και φιλόξενη όπως ταιριάζει στους ανθρώπους της Ηλιούπολης.
Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί θερμά, τον Σύλλογο Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης για την ενεργό συμμετοχή του τόσο στη διανομή εδεσμάτων όσο και στη διασκέδαση των πολιτών με δικό τους συγκρότημα, τον Σύλλογο Θεσσαλών, τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και τους εθελοντές μας για τη βοήθειά τους και εύχεται Καλή Σαρακοστή με υγεία και αισιοδοξία σε όλους τους Ηλιουπολίτες!


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Iστορική δικαίωση για τα «Ναστέϊκα» (VIDEO)

Την ιστορική δικαίωση του πολύχρονου αγώνα των δήμων για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας, χαιρέτισε σύσσωμο το Διαδημοτικό Συμβού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers