Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Η γη  της  Ηλιούπολης άνοιξε το Μάρτη  του 2016  για να δεχθεί μέσα  της  ένα αληθινό πρίγκιπα τον Δημήτρη Βασιλόπουλο ένα  νέο άτομο μόλις 34 ετών. Και μπορεί ο θάνατο όταν επέρχεται με το γήρας να θεωρείται φυσιολογικός αλλά όταν ο κύκλος της ζωής  δεν έχει  ολοκληρωθεί  τότε  ομιλούμε για κάτι βίαιο -  απότομο και αιφνίδιο που  μας συγκλονίζει ,   μας συναρπάζει  ο βαθύς πόνος και η θλίψη ,  η δε απώλεια  γίνεται δυσαναπλήρωτη.
        Ο Δημήτρης ήταν ένας ο δικός μας άνθρωπος , μια πηγή  αυθορμήτου γέλιου ,  η  έκφραση  η χαρά της ζωής στο πρόσωπο του.  Κατόρθωσε στο σύντομο διάβα της ζωής του  να κτίσει  ειλικρινείς  , ευχάριστες  , ζεστές  , φιλικές  σχέσεις  να τις αναπτύξει και  να τις καλλιεργήσει μέσα στο  οικογενειακό , σχολικό και  εργασιακό περιβάλλον του .
Με αυτές τις σχέσεις και σε συνδυασμό  με την ψυχική δύναμη που διέθετε , κατόρθωσε να αντιμετωπίσει με τόλμη και   με αφοβία  τον ίδιο το  θάνατο και την πορεία προς αυτό.
        Η ψυχοσύνθεση του και  η διαπαιδαγώγηση που είχε από την οικογένεια του , τον όπλισαν με άπειρο ψυχικό σθένος και  θάρρος στο να μη απελπίζετε , να μη λυγίζει και  να μη καταβάλλεται  από την ασθένεια του  άλλα αντιθέτως να εξακολουθεί με σθεναρότητα  και κουράγιο  να πολεμά  για ζωή  την οποία γεύθηκε   μέχρι την τελευταία στιγμή.
        Η ζωή του κύλισε με έλλειψη  του φόβου  του θανάτου  , με γενναιότητα και  τολμηρότητα και  άφησε πίσω του  την εικόνα γενναίου και  ελεύθερου   ανθρώπου.
        Αγαπητέ Δημήτρη
Ο θάνατος μόνο για τους μικρούς και  ασήμαντους είναι το  ΤΕΛΟΣ  ,
 για σένα που ήσουν μεγάλος είναι  η ΑΡΧΗ                                         

Η  μνήμη  σου να είναι δυνατή και  να μην σβήσει στις καρδιές μας .            

                                                                                                                             
ΠΙΚΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΩ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers