Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Η γη  της  Ηλιούπολης άνοιξε το Μάρτη  του 2016  για να δεχθεί μέσα  της  ένα αληθινό πρίγκιπα τον Δημήτρη Βασιλόπουλο ένα  νέο άτομο μόλις 34 ετών. Και μπορεί ο θάνατο όταν επέρχεται με το γήρας να θεωρείται φυσιολογικός αλλά όταν ο κύκλος της ζωής  δεν έχει  ολοκληρωθεί  τότε  ομιλούμε για κάτι βίαιο -  απότομο και αιφνίδιο που  μας συγκλονίζει ,   μας συναρπάζει  ο βαθύς πόνος και η θλίψη ,  η δε απώλεια  γίνεται δυσαναπλήρωτη.
        Ο Δημήτρης ήταν ένας ο δικός μας άνθρωπος , μια πηγή  αυθορμήτου γέλιου ,  η  έκφραση  η χαρά της ζωής στο πρόσωπο του.  Κατόρθωσε στο σύντομο διάβα της ζωής του  να κτίσει  ειλικρινείς  , ευχάριστες  , ζεστές  , φιλικές  σχέσεις  να τις αναπτύξει και  να τις καλλιεργήσει μέσα στο  οικογενειακό , σχολικό και  εργασιακό περιβάλλον του .
Με αυτές τις σχέσεις και σε συνδυασμό  με την ψυχική δύναμη που διέθετε , κατόρθωσε να αντιμετωπίσει με τόλμη και   με αφοβία  τον ίδιο το  θάνατο και την πορεία προς αυτό.
        Η ψυχοσύνθεση του και  η διαπαιδαγώγηση που είχε από την οικογένεια του , τον όπλισαν με άπειρο ψυχικό σθένος και  θάρρος στο να μη απελπίζετε , να μη λυγίζει και  να μη καταβάλλεται  από την ασθένεια του  άλλα αντιθέτως να εξακολουθεί με σθεναρότητα  και κουράγιο  να πολεμά  για ζωή  την οποία γεύθηκε   μέχρι την τελευταία στιγμή.
        Η ζωή του κύλισε με έλλειψη  του φόβου  του θανάτου  , με γενναιότητα και  τολμηρότητα και  άφησε πίσω του  την εικόνα γενναίου και  ελεύθερου   ανθρώπου.
        Αγαπητέ Δημήτρη
Ο θάνατος μόνο για τους μικρούς και  ασήμαντους είναι το  ΤΕΛΟΣ  ,
 για σένα που ήσουν μεγάλος είναι  η ΑΡΧΗ                                         

Η  μνήμη  σου να είναι δυνατή και  να μην σβήσει στις καρδιές μας .            

                                                                                                                             
ΠΙΚΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΩ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες 03/12/2017

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακ...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers