Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Εκτεταμένες επισκευές άμεσης ανάγκης για την υγιεινή και την ασφάλεια των παιδιών πραγματοποιήθηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης.
Δάπεδα ασφαλείας, χρωματισμοί σιδηροκατασκευές προστασίας, στεγανοποιήσεις στεγών, συνδέσεις με το Φυσικό Αέριο, δίκτυα αποστράγγισης ομβρίων στις αυλές, στέγαστρα και ξύλινα κουφώματα, προστατευτικές κολώνες και ανακατασκευές κλιμάκων ήταν οι σημαντικότερες εργασίες που καταγράφηκαν ως αναγκαίες και πραγματοποιήθηκαν με προϋπολογισμό 40,6 χιλιάδων ευρώ.


Ήταν μια σειρά εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς 1ο , 3ο , 4ο , 5ο , 6ο και 7ο .
Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για αναβάθμιση του περιβάλλοντος όπου φιλοξενούνται τα παιδιά της Ηλιούπολης, ο Δήμος προγραμματίζει και έχει εντάξει στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2017 επιπλέον εκτεταμένους, χρωματισμούς των κτηρίων.
Επίσης ο Δήμος ενοικίασε καινούργιο κτήριο για την χρήση Παιδικού Σταθμού με στόχο κανένα παιδί να μην μείνει εκτός και καμία αίτηση να μην μείνει ανικανοποίητη στην περίοδο 2017-2018.
Τέλος η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια μηχανογράφησης και εξορθολογισμού των δαπανών με έξυπνες λύσεις, έτσι ώστε να καταργηθούν τα τροφεία των Παιδικών Σταθμών από την νέα περίοδο.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ: "Αττικό Σφυγμό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ: "Σφυγμό Νοτίων Προαστίων"
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μετατίθενται οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 -Τι δήλωσε ο Σκουρλέτης

Η μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών, που κανονικά προγραμματίζονται να διεξαχθούν τον Μάιο του 2019, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, κα...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤ/ΣΕΛΙΔΑ ΕΦ/ΡΙΔΩΝ

Google+ Followers