Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η εκκλησιαστική κοινότητα αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως με την κατά τα ανθρώπινα θλίψη, αλλά και την ελπίδα της Αναστάσεως, αγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του Αχιλλέα Ντούλια, δομέστιχου στον ιερό ναό της αγίας Μαρίνης.






Την πρωία της Κυριακής 19 Μαρτίου 2017, μετά βραχεία ασθένεια, παρέδωσε την ψυχή του στον Φιλάνθρωπο Θεό, στο 251 νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου και νοσηλευόταν.

Γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1934, στο Λουτρό Καρδίτσης, νυμφεύθηκε την Ευαγγελία Αγναντοπούλου με την οποία απέκτησαν δύο τέκνα, τον Σεραφείμ και την Χρυσάνθη και τρία εγγόνια, τον Αχιλλέα, τον Αλέξανδρο και την Παναγιώτα.

Εργάσθηκε ως δημόσιος υπάλληλος, στο υπουργείο Εμπορίου

Έψαλλε στην αγία Μαρίνα, μέχρι και προ διμήνου, ως δομέστιχος σε τρείς διαδοχικά πρωτοψάλτες, αλλά και όταν βρισκόταν στο χωριό του.

Ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος των τοπικών συλλόγων του χωριού του και του νομού Καρδίτης.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα γίνουν από τον ναό Αναστάσεως, Κοιμητηρίου αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 13:30.

Αιωνία αυτού η μνήμη.

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης