Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

O Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει ενεργά στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s do it Greece 2017», και καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να συμμετάσχουν την Κυριακή 2 Απριλίου στον εθελοντικό καθαρισμό του πάρκου«ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».

Φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, υλοποιείται η συγκεκριμένη δράση, με στόχο των διοργανωτών: μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούν ταυτόχρονα 100.000 εθελοντές από 3.000 φορείς σε πάνω από 1.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ο κόσμος της Ηλιούπολης πρέπει να δείξει το παρόν και να δηλώσει έτοιμος να προστατεύσει τους δημόσιους χώρους με την εθελοντική του συνεισφορά.

Στην δράση, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή μαζί με τα σχολεία της πόλης και εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι, αθλητικά σωματεία και άλλοι φορείς, για να δώσουν το βροντερό παρόν στο μεγάλο ραντεβού της ευαισθητοποίησης των κατοίκων.

Το μήνυμα που επιδιώκουμε να μεταδώσουμε στην κοινωνία, είναι ότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας. Θα πρέπει όλοι μας, με την συμπεριφορά μας να κρατάμε τους δημόσιους χώρους καθαρούς, διότι αυτοί ανήκουν σε όλους μας.

Με την εθελοντική μας δράση την Κυριακή 2 Απριλίου στον πάρκου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα: ότι θέλουμε την Ηλιούπολη καθαρή.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης