Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

View post on imgur.com


Πρόγραμμα συνεργασίας με το δημόσιο ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης Ακαδημίας Πλάτωνος εγκαινίασε η εκκλησιαστική κοινότητα της αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.
Οι σπουδαστές του τμήματος «Προσκυνηματικών περιηγήσεων και θρησκευτικού τουρισμού» του Δ.Ι.Ε.Κ. Ακαδημίας Πλάτωνος, στα πλαίσια των μαθημάτων τους, θα συμμετέχουν στις προσκυνηματικές εκδρομές που οργάνωσε για την Μεγάλη Τεσσαρακοστή η κοινότητα της Αγίας Μαρίνης.


Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδρομή στην οποία συμμετείχαν, οι εφημέριοι του ναού Σεραφείμ Δημητρίου, Δαμασκηνός Φυλακτός και Ευσέβιος Μεάντζια, 80 ενορίτες και σχεδόν το σύνολο των σπουδαστών, με συνοδίτη τους τον εκπαιδευτή τους, θεολόγο Γεώργιο Βελέτζα.
Οι σπουδαστές αφού προετοίμασαν την αφίσα των εκδρομών και το σχετικό έντυπο υλικό, χωρισμένοι σε δύο ομάδες ακολούθησαν το πρόγραμμα της εκδρομής. Με κείμενα που προετοίμασαν, ενημέρωσαν καθ΄ οδόν τους εκδρομείς για τους τόπους επίσκεψης, στις περιοχές Περαχώρα και Λουτρακί Κορινθίας, αλλά και για την βιογραφία αγίων των δύο προσκυνημάτων. Συμμετείχαν στον κατανυκτικό εσπερινό που έγινε στην μονή οσίου Παταπίου Λουτρακίου και επιμελήθηκαν την μουσική κάλυψη της διαδρομής, με επιλεγμένα τραγούδια που ακούστηκαν εντός των λεωφορείων.
Στα πλαίσια της εκδρομής οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δούν την φιλοξενία της εκκλησιαστικής κοινότητας Περαχώρας, στο εξωκλήσι του οσίου Ιωάννου του Νηστευτή, αλλά και της μοναστικής αδελφότητος της Μονής Οσίου Παταπίου.
Η εκκλησιαστική κοινότητα της αγίας Μαρίνης, μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής και την επιστροφή, δεξιώθηκε τους σπουδαστές σε εστιατόριο της ενορίας.
Στις επόμενες εκδρομές που θα γίνουν αντίστοιχα τις Κυριακές της Σαρακοστής, θα συμμετέχουν μικρότερες ομάδες σπουδαστών, συνεχίζοντας την πρακτική τους στο αντικείμενο της εκπαίδευσης τους.


Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ: "Αττικό Σφυγμό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ: "Σφυγμό Νοτίων Προαστίων"
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μετατίθενται οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 -Τι δήλωσε ο Σκουρλέτης

Η μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών, που κανονικά προγραμματίζονται να διεξαχθούν τον Μάιο του 2019, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, κα...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤ/ΣΕΛΙΔΑ ΕΦ/ΡΙΔΩΝ

Google+ Followers