Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Αναφορικά με τελευταίες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις διαδικασίες προσλήψεων για τις συγχρηματοδοτούμενες δράσεις «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, Κέντρα Κοινότητας, Δομές Αστέγων»
η πραγματικότητα έχει ως εξής :
1) Εκδόθηκαν οι υπ΄αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 και ΣΟΧ 2/2017 ανακοινώσεις για την υποβολή αιτήσεων οι οποίες προηγουμένως ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ.
2) Ακολούθησε δημοσίευση αυτών σε εφημερίδες, ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου και εν συνεχεία ακολούθησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.
3) Εν συνεχεία, εκδόθηκαν όπως προβλέπεται από τις ανακοινώσεις, προσωρινά αποτελέσματα, αφού ελέγχθηκαν οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και πραγματοποιήθηκε η κατάταξη αυτών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα βαθμολογούμενα κριτήρια στιςανακοινώσεις.
4) Από την κείμενη νομοθεσία προβλέπεται δικαίωμα υποβολής ένστασης απευθείας στο ΑΣΕΠ εντός της οριζόμενης από τις ανακοινώσεις προθεσμίας.
5) Από τις Ανακοινώσεις ρητά προκύπτουν ποιά έγγραφα πρέπει να είναι επικυρωμένα και ποια όχι . Επίσης ότι η ευθύνη ορθής συμπλήρωσης της αίτησης και προσκόμισης όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.
Κατανοητή η απογοήτευση υποψηφίων που δεν έχουν συμπεριληφθεί στα προσωρινά αποτελέσματα των προσληφθέντων, σε μια διαδικασία όπου όλα τα στάδια του διαγωνισμού είναι υπό την έγκριση του ΑΣΕΠ.
Απαράδεκτη όμως είναι η χωρίς τεκμηρίωση και ποινικά κολάσιμη η συκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής και των υπαλλήλων του Δήμου.
Πολύ δε περισσότερο όταν αυτά υιοθετούνται από Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν διατελέσει Δήμαρχοι και γνωρίζουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ: "Αττικό Σφυγμό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ: "Σφυγμό Νοτίων Προαστίων"
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΑΣΕΠ: Πότε θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2016

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου ή εντός της πρώτη εβδομάδας του Αυγούστου, αναμένεται να εκδοθούν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκή...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤ/ΣΕΛΙΔΑ ΕΦ/ΡΙΔΩΝ

Google+ Followers