Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΥΟ ΝΕΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Σε κοντινή απόσταση από τον σταθμό του μετρό της Ηλιούπολης είχε στήσει καρτέρι ο επίδοξος βιαστής
 Σε κοντινή απόσταση από τον σταθμό του μετρό της Ηλιούπολης είχε στήσει καρτέρι ο επίδοξος βιαστής.



Σύμφωνα με την καταγγελία θύματος, ο δράστης φορούσε full face κουκούλα και αποπειράθηκε να τις βιάσει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, ωστόσο οι αξιωματούχοι του Α.Τ. Ηλιούπολης ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.
Η πρώτη επίθεση φέρεται να σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε κοντινή απόσταση από τον σταθμό του μετρό της Ηλιούπολης και συγκεκριμένα στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης.
Το ένα θύμα, φοιτήτρια και κάτοικος της περιοχής, επέστρεφε από διασκέδαση όταν είδε έναν άγνωστο με μαύρη φόρμα και κουκούλα να κυνηγάει μια κοπέλα. Για καλή της τύχη κατάφερε να φτάσει στην ασφάλεια του σπιτιού της, το οποίο ήταν σε κοντινή απόσταση.
Ομως, ο επίδοξος βιαστής στράφηκε προς τη φοιτήτρια που περπατούσε στον ίδιο δρόμο και ξεκίνησε την επίθεσή του. Η κοπέλα πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει για να φτάσει στο διπλανό στενό, όπου ήταν και το σπίτι της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φοιτήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον αναφέρουν στο «Εθνος» ότι ο δράστης την άρπαξε και προσπάθησε να επιβληθεί πάνω της.
Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να φτάσει στην αυλή του σπιτιού της, όπου χρειάστηκε να δώσει μάχη για να απελευθερωθεί από τον δράστη. Ευτυχώς, η επίθεση αποτράπηκε όταν ο πατέρας της κοπέλας άκουσε τις κραυγές της και έσπευσε σε βοήθεια, ενώ την ίδια στιγμή διερχόμενο όχημα έριξε τα φώτα του στην αυλή τρομάζοντας τον δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο επίδοξος βιαστής αναγκάστηκε να διακόψει την επίθεσή του, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στη φοιτήτρια. Οπως περιγράφει το θύμα, ο επίδοξος βιαστής ήταν ψηλός, είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με full face και φορούσε μαύρη φόρμα με κουκούλα.
«Μεμονωμένο περιστατικό»
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της Ηλιούπολης, Κώστας Σεφτελής, επιβεβαίωσε τη διπλή επίθεση και με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανάφερε: «Γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα προς Κυριακή δύο νεαρές γυναίκες δέχθηκαν επίθεση από άνδρα στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης με σκοπό τον βιασμό». Μιλώντας στο «Εθνος» ο κ. Σεφτελής χαρακτήρισε την Ηλιούπολη ασφαλή πόλη κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό. «Στην πόλη μας δεν καταγράφονται συχνά παρόμοια περιστατικά, εντούτοις κρίνω σκόπιμο να υπάρχει η ενημέρωση σε όλους μας και βέβαια πάντοτε να ενημερώνουμε την Αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση, δεν συντρέχει κανένας λόγος πανικού, η Αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της» δηλώνει.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης