Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ότι καλύτερο για τη μοτοσυκλέτα και το scooter πάει ….Γκάζι!

Ο λόγος για την μεγάλη γιορτή των 2 τροχών, το Scooter Motor Festival Αθήνα 2015, που από τις 24-27 Απριλίου 2015, θα φιλοξενείται στον χώρο της  Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.
Ο τομέας Μηχανολογίας & Μεταφορών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, δεν θα μπορούσε να απέχει από την διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά, προσελκύοντας τους λάτρεις των 2 τροχών.

Καθώς ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός, μια βόλτα με την μοτοσυκλέτα μας είτε στην παραλιακή είτε στο βουνό είναι μια ευχάριστη και δροσιστική εμπειρία.

Στο φετινό  Scooter Motor Festival, εκτός από το να ενημερωθεί κανείς για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις στα δίτροχα, μπορεί επίσης να παρακολουθήσει Δωρεάν σεμινάρια και events, να συμμετάσχει στα τεχνικά workshops ασφαλούς οδήγησης αλλά και να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό, κερδίζοντας πλούσια δώρα και υποτροφία σπουδών για την ειδικότητα Τεχνικός Μηχανοτρονικής στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Scooter Motor Festival Αθήνα 2015   http://www.scooterfestival.gr/ .
 Πληροφορίες για την ειδικότητα  Μηχανοτρονικής εδώ :
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας:
Λ. Βουλιαγμένης 57 και Αγησιλάου-Τηλ.: 210 9640117
http://www.iek-xini.edu.gr/  - www.facebook.com/iekxiniglyfada  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης