Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ο τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας πραγματοποίησε εκπαιδευτική ξενάγηση, στο πλαίσιο συλλογικής εργασίας που ανέλαβαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Υποδοχής & Φιλοξενίας, με  θέμα «Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων».  Η ξενάγηση έγινε στις  07 Απριλίου 2015, στα ξενοδοχεία Stratos Vassilikos (5*) και President (4*) του Ομίλου Airotel.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο  Stratos Vassilikos,  οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν από τον Front Office Manager του Ξενοδοχείου κ. Θ. Eυαγγελόπουλο.
Ο κ. Ευαγγελόπουλος, στην συζήτηση που είχε με τους σπουδαστές κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, είχε όλο το χρόνο να αναπτύξει τις πτυχές του Συνεδριακού Τουρισμού και τις απαιτήσεις της δουλειάς εν σχέση με την φιλοξενία εκδηλώσεων συνεδριακού χαρακτήρα για εταιρικούς πελάτες του εσωτερικού και του εξωτερικού. Επίσης ενημερώθηκαν σχετικά με το project «Ελληνικό Πρωινό»  και την ιδιαίτερη απήχηση που έχει,  από τους πελάτες του ξενοδοχείου.
Στη συνέχεια ακολούθησε 2η επίσκεψη, σε ένα από τα μεγαλύτερα σε δυναμικότητα ξενοδοχεία της Αθήνας , το Hotel President, όπου  την  ξενάγηση των σπουδαστών ανέλαβε ο Operation Manager κ.  I. Μακρίδης.
Η ξενάγηση, εκτός από τα δωμάτια περιελάμβανε και τα εστιατόρια της μονάδας,  με πρωταγωνιστή το εντυπωσιακό “penthouse 21lounge bar του ξενοδοχείου, στον 21ο όροφο, απ’όπου μπορεί να απολαύσει ο πελάτης την υπέροχη θέα της Αθήνας.
Από την πλευρά του ο κ. Μακρίδης ανέπτυξε όλες τις δυνατότητες των συνεδριακών υποδομών και δυνατοτήτων του ξενοδοχείου και στάθηκε ιδιαιτέρως στις οργανωτικές δεξιότητες αλλά και γνώσεις που πρέπει να διαθέτει ένα Τουριστικό Στέλεχος,  προκειμένου  να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της δουλειάς.
Οι σπουδαστές του τομέα Τουρισμού εκτός από τις εμπειρίες που αποκόμμισαν είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά πως γίνεται το set up ενός συνεδρίου ή μιας εκδήλωσης αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις πάνω στον τομέα του banqueting στα ξενοδοχεία.
Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών του τομέα και τα τμήματα Τουρισμού κλείσε ένα ραντεβού :
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57 και Αγησιλάου, τηλέφωνο 210 9640117
Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://www.iek-xini.edu.gr/   και στο fb: www.facebook.com/iekxiniglyfada

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης