Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Δρώντας ανέκαθεν χωρίς υπερασπιστική γραμμή του ενός ή του άλλου κόμματος και μακριά πάντα από τις όποιες κομματικές ιδεοληψίες και συμφέροντα, η ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη έχει πάγια και σαφή θέση απέναντι στα θέματα της δημόσιας περιουσίας, πολλώ δε μάλλον της περιουσίας του δήμου μας και των συνδημοτών μας.

Η γη μας και κάθε άλλη ακίνητη και κινητή περιουσία του δήμου μας δεν παραχωρείται, δεν δανείζεται, δεν χαρίζεται, δεν «υφαρπάζεται» από κανέναν και για κανένα λόγο.
Η πραγματικότητα είναι πως υπό την όποια κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση – τα τρία τουλάχιστον τελευταία χρόνια – το μακρύ χέρι του κράτους απλώνεται χωρίς δισταγμό στην περιουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με πρόσχημα οτιδήποτε μπορεί να βαπτιστεί «κοινωνικό», καρπώνεται τα αγαθά των τοπικών κοινωνιών.
Οι Ηλιουπολίτες αγωνιζόμαστε δεκαετίες τώρα – και ασφαλώς πολύ πριν το πλήγμα της οικονομικής κρίσης – να διατηρήσουμε, αλλά και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να επανακτήσουμε περιουσία, που ανήκει δικαιωματικά στο δήμο μας. Συνεπώς, οι εξελίξεις περί τη δημόσια περιουσία μετά και την ψήφιση του πρόσφατου Νόμου 4321/2015 μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, αν δεχθούμε ότι ενδέχεται να υπάρχει «ανοιχτό παράθυρο» έσοδα από την εκμετάλλευση της όποιας δημόσιας περιουσίας να καταλήγουν στα ταμεία των δανειστών της χώρας.
Αρκεί βεβαίως κάθε δήμος όπως και κάθε δημοτική Αρχή, και στην προκειμένη περίπτωση η δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης, να γνωρίζει εκ των προτέρων και εις βάθος το πώς μπορεί η ίδια να αξιοποιήσει τη δική της δημόσια περιουσία προς όφελος των πολιτών, χωρίς να βυθίζεται στα νερά της «δημιουργικής ασάφειας» που τόσο φαίνεται να την ενοχλεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ    
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης