Δευτέρα 20 Απριλίου 2015


Για τις προσεχείς έχει προαναγγελθεί θα ξεμπλοκάρει το εφάπαξ που χορηγεί το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Πρόκειται για εφάπαξ 30.000 δημοσίων υπαλλήλων που συνταξιοδοτήθηκαν και η καταβολή του εκκρεμεί από τον Σεπτέμβριο του 2013.


Προσφάτως ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, δήλωσε ότι με νομοσχέδιο που κατατίθεται θα προβλέπεται η κατάργηση του μαθηματικού τύπου για τον υπολογισμό του εφάπαξ που οδηγούσε σε μειώσεις από 30% έως 80%.
Στο ίδιο νομοσχέδιο θα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και η κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις.
Ο νέος μαθηματικός τύπος θα λαμβάνει υπόψη το σύνολο των εισφορών που κατέβαλλαν οι ασφαλισμένοι όλα τα χρόνια ασφάλισής τους με ένα τεχνικό επιτόκιο που θα αποτυπώνει την πραγματικότητα και δεν θα οδηγεί σε μειώσεις σε σχέση με όσους πήραν εφάπαξ έως 31 Αυγούστου 2013.
Σημερα το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων εκδίδει μικρό αριθμό εφάπαξ σε όσους αποχώρησαν έως και 31/8/2013 και των οποίων οι πράξεις έχουν φτάσει στο Ταμείο από το Γενικό Λογιστήριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2014. Ο κ. Στρατούλης δήλωσε επίσης ότι εξετάζονται τρόποι ενίσχυσης του ΤΠΔΥ από δημόσιους πόρους.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης