Τετάρτη 29 Απριλίου 2015


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί 26/4/2015, η εθελοντική περιβαλλοντική δράση για τον καθαρισμό του πάρκου Ναυαρίνου που διοργανώθηκε από το Δήμο Ηλιούπολης στα πλαίσια της καμπάνιας let's do it Greece.



Η δράση η οποία προγραμματίστηκε υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου της Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου, υποστηρίχθηκε ένθερμα σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, κ. Χρήστο Καλαρρύτη.
Η επιτυχία της δράσης οφείλεται στην ενεργή συμμετοχή και πολύτιμη βοήθεια πολλών εθελοντών κατοίκων, φορέων και συλλόγων της πόλης μας και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.


Θερμά ευχαριστούμε για τη στήριξη της προσπάθειας τους φίλους εθελοντές δημότες μας, την Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες", εκπροσώπους Αθλητικών Σωματείων και του Συλλόγου Κυριών Ηλιούπολης ''Η ΠΡΟΟΔΟΣ''.
Το πολύτιμο παρών τους έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σεφτελής, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Καλαρρύτης, Γιώργος Χατζηδάκης και Χρήστος Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Κώστας Παπαδόπουλος. ο Πρόεδρος της Α΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Αντζινάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στάθης Ψυρρόπουλος και Μαρίνος Μπασούρης.


Τον συντονισμό για την όλη δράση ανέλαβε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημάρχου για τον Εθελοντισμό, κα Δήμητρα Κορμά.
Ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί αποδείξαμε έμπρακτα πόσο πολύτιμη είναι η κοινωνική ευθύνη.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης