Πέμπτη 9 Απριλίου 2015


Την δημιουργία κινητών αστυνομικών τμημάτων μέσα σε βανάκια τα οποία θα εξυπηρετούν απομακρυσμένες περιοχές της χώρας πρόκειται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μετά το Πάσχα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Το project το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση, έχει αναλάβει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημήτρης Αναγνωστάκης μαζί με ανώτατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στόχος είναι το μέτρο να εφαρμοστεί σε περιοχές οι οποίες έχουν αυξημένους δείκτες εγκληματικότητας και έλλειψη αστυνόμευσης. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τέτοιες περιοχές είναι οι Περιφέρειες Ηπείρου και Στερεάς Ελλάδας απ’ όπου, πιθανότατα, θα ξεκινήσει η εφαρμογή του εφαρμογή του μέτρου.
Τα κινητά αστυνομικά τμήματα θα είναι βαν αντίστοιχα με αυτά της Τροχαίας που βλέπουμε συχνά στου δρόμους, με πλήρη εξοπλισμό ενός «κανονικού» τμήματος (κομπιούτερ κλπ) και μία ομάδα αστυνομικών που με απόφαση του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και σε συνεργασία με τους αιρετούς της περιοχής, θα μετακινούνται σε χωριά χωρίς αστυνομικά τμήματα.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης