Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016


Παρατάθηκε για μια εβδομάδα ακόμα η πανελλαδική απόχη των δικηγόρων, δηλαδή μέχρι και την μεθεπόμενη Δευτέρα,  29 Φεβρουαρίου 2016, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, στις 11 π.μ., ο δικηγορικός κόσμος θα πραγματοποιήσει αποκλεισμό και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης.



Η πανελλαδική αποχή του δικηγορικού κόσμου ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης άρχισε στις 12 Ιανουαρίου 2016 και έκτοτε συνεχίζεται αδιαλείπτως, λαμβάνοντας   το χαρακτήρα απεργίας διαρκείας.
Ειδικότερα, σήμερα, συνεδρίασε, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, και συζήτησε τις εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε την συνέχιση των κινητοποιήσεων του δικηγορικού κόσμου, αφού διαπίστωσε ότι «δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση της κυβέρνησης στα αιτήματα του δικηγορικού σώματος για απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου και χορήγηση συγκεκριμένων, ποσοτικοποιημένων στοιχείων προκειμένου να αρχίσει ουσιαστικός διάλογος με τους κοινωνικούς φορείς».
Την ερχόμενη Πέμπτη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης