Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016


Συμπληρώθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου, τρία χρόνια από την κοίμηση του Αρχιμανδρίτη Ισίδωρου Σαλάκου, Μεγάλου Εκκλησιάρχου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Η ενορία Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως οργάνωσε και τέλεσε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ιερό μνημόσυνο με ιερουργό της Θείας Λειτουργίας τον Μητροπολίτη Γουινέας Γεώργιο, του οποίου ο μακαριστός διετέλεσε Πρωτοσύγκελλος.



Συλλειτούργησαν οι Αφρικανοί κληρικοί Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος, Πρεσβύτερος Παύλος και διάκονος Σαμουήλ, ο Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Καρκαγκέλης εφημέριος στην Φλωριανούπολη της Βραζιλίας, και εκ των εφημερίων του ναού οι ιερομόναχοι Σεραφείμ Δημητρίου, Ευσέβιος Μεάντζια και Δαμασκηνός Φυλακτός καθώς και οι πρωτοπρεσβύτεροι Ιωάννης Μεταξάς Λάμπρος Ξεσφύγγης.
Κατά το Ιερό Μνημόσυνο προσήλθαν και οι εκ των πνευματικών αδελφών του μακαριστού, Αρχιμανδρίτες Διονύσιος Χατζηαντωνίου, γραμματέας της Συνοδικής επιτροπής Τύπου και εφημέριος Αγίας Φιλοθέης ομωνύμου Δήμου, Τιμόθεος Αναγνωστάκης εφημέριος Αφιδνών και Σέργιος Βαρέλιας εφημέριος Αγίας Τριάδος Νέας Κηφησιάς.

Οι γονείς, ο αδελφός και οι λοιποί συγγενείς του, προσήλθαν με ιδιαίτερη συγκίνηση στον τόπο που όλοι τους ήταν παρόντες και τότε που ο Άγγελος έλαβε το Ιερό Βάπτισμα, αφού ήταν ο μικρότερος της οικογένειας Σαλάκου. Άκουσαν τα θερμά λόγια του Μητροπολίτη Γεωργίου, ο οποίος τους βεβαίωσε ότι ο π. Ισίδωρος μνημονεύεται σε εκατοντάδες προσκομιδές σε κάθε λειτουργία αφού ήταν και παραμένει αξιαγάπητος.

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης