Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016




Την Θεία Λειτουργία για την μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους, προς τιμή του οποίου είναι συναφιερωμένο το δεξιό κλίτος του ναού της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, ιερούργησε ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας Πολύκαρπος. 


Συλλειτούργησαν μαζί του οι εκ των εφημερίων του Ναού Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Φυλακτός, Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Ξεσφύγγης και Ιερομόναχος Ευσέβιος Μεάντζια. 


Την παραμονή στο υποκείμενο του ναού Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, τελέσθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Μεταξά, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Αγρυπνία με Όρθρο και Θεία Λειτουργία ενώ εψάλη και Παράκληση προς τον άγιο. 


Ο Μητροπολίτης Ισπανίας, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, την παραμονή της εορτής το απόγευμα, χοροστάτησε στον Μέγα Εσπερινό που τελέσθηκε στον Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, οδού Ακαδημίας Αθηνών.


Εκεί, με την παρουσία των μελών των συλλόγων των απανταχού Πρεβεζάνων και των εν Αθήναις Φιλιατρινών, στις γενέθλιες πόλεις των οποίων τιμάται ο άγιος Χαραλάμπης ως πολιούχος, ο κ. Πολύκαρπος ομίλησε για την χαρά που θα πρέπει να έχουν οι Χριστιανοί.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης