Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και έκτοτε κατοικεί στη Ηλιούπολη. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό γίνεται το 1980 οπότε και ξεκινά να προπονείται παράλληλα στον Γ.Σ.¨ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ¨ (τμήμα ποδοσφαίρου) και στον Α.Σ. ¨ΑΣΠΙΣ¨ Ηλιούπολης στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.


Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής γνώρισε αρκετές διακρίσεις με τις ομάδες που αγωνίστηκε. Όμως, προσωπική του μεγάλη στιγμή, λογίζεται η πρόσκληση του στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας Νέων το1986.

Οι ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε με χρονολογική σειρά είναι: Γ.Σ. ¨ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ¨, Α.Ο. ¨ΥΜΗΤΤΟΣ¨, ¨ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ¨ Α.Ο, Α.Π.Ο. ¨ΦΩΣΤΗΡΑΣ¨ Ταύρου, Α.Ο. ¨ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ¨ Γλυφάδας, Α.Ο. ¨ΔΙΑΝΑ¨ Ηλιούπολης, όπου και κλείνει την καριέρα του το 1997.
Όμως, το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  τον κερδίζει ολοκληρωτικά, υπηρετώντας το μέχρι σήμερα από διάφορες θέσεις. Σαν αθλητής ανακηρύσσεται το 1984, '85, '86 πρωταθλητής Ελλάδος (κατηγορίες Εφήβων) και δικαίως καλείται στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Εφήβων / Νεανίδων, επίσης τοΕυρωπαϊκής 1986.
Το 1987 εισέρχεται στο ¨σώμα¨ Διαιτησίας (του εν λόγω αθλήματος) την οποία υπηρετεί ως σήμερα τόσο από θέση μάχιμου Διαιτητή, όσο και από αυτήν του Υπευθύνου Διαιτησίας Αγώνων. Από το 2008 δε, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.), καθώς επίσης και πρόεδρος της αντίστοιχης Κ.Ε.Δ. της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ν. Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.), υπεύθυνες για την τέλεση τόσο των Αγώνων Επαφής, όσο και των Τεχνικών Πρωταθλημάτων (πούμσε).

Το 1991, σε ηλικία μόλις 23 ετών, μετά από παρακολούθηση Διεθνούς σεμιναρίου (Αρχαία Ολυμπία / Ελλάδα), που τελέστηκε υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (WTF) και επιτυχείς εξετάσεις, αποκτά δίπλωμα3ης κλάσης Διεθνή Διαιτητή. Aπό τότε έως σήμερα έχει διανύσει μία αξιοζήλευτη πορεία, γεμάτη διακρίσειςδιαιτητεύοντας σε δεκάδες Διεθνής Συναντήσεις, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

0021-webΣταθμός 
στη καριέρα του, η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες -Σύδνευ 2000 (φωτο)όπου το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σαν Ολυμπιακό Αγώνισμα (μετά των δοκιμαστικών σε  Σεουλ/1988 και Βαρκελώνη/1992) και δικαίως χαρακτηρίστηκε ως ¨Χρυσή Ολυμπιάδα¨ για το άθλημα.

Σε αυτούς τους αγώνες ανακηρύσσετε από την WTF ως Καλύτερος Διαιτητής Αγώνων και βραβεύεται εκ μέρος των διοργανωτών, από τον Διευθυντή Αγώνων κ. Michael WhangΑποτέλεσμα της επιβράβευσης είναι η προαγωγή του σε 1η κλάση Διεθνής Διαιτητής WTF. Με την διάκριση αυτή  αυτομάτως συμπεριλαμβάνεται στους πιο έμπειρους διαιτητές Παγκοσμίως και στα Διεθνή Πρωταθλήματα που καλείται πλέον εκτελεί και χρέη Υπευθύνου Διαιτησίας Αγώνων.

100 0994-webΤο 2008, μετά από παρακολούθηση Διεθνούς Σεμιναρίου (Πορτ-Σάιντ / Αίγυπτος), που τελέστηκε υπό την αιγίδα της WTF και επιτυχείς εξετάσεις, αποκτά δίπλωμα 3η κλάση Διεθνής Διαιτητής για Τεχνικά Πρωταθλήματα (Πουμσε).

Με την αποκτήση και του πτυχίου αυτού, αυτόματα κατατάσσετε (σε παγκόσμιο επίπεδο), σε εκείνους, τους  ¨πιστοποιημένους ανθρώπους¨ του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, όπου η γνώση τους καλύπτει όλο το φάσμα του εξαιρετικού από πάσης φύσεως Ολυμπιακού Αγωνίσματος.

Το 2009 δε, καλείται ως Κριτής Αγώνων στο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πούμσε, που διεξήχθη στο Κάιρο / Αίγυπτος, όπου ανακηρύσσεται από την WTF ωςΚαλύτερος Κριτής Αγώνων και μετά το πέρας των αγώνων βραβεύτηκε από τον Γενικό Γραμματέα κ. Jin Suk Yang (φωτο).

DSC094-webΚορυφαία
 στιγμή της καριέρας του θεωρείται η αναγνώριση της 20ουςπροσφοράς του σε Διεθνές Επίπεδο (1991-2011) από την WTF. Στα πλαίσια λοιπόν, εκδήλωσης για τον εορτασμό ¨50 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδος – Κορέας (1961 – 2011)¨ στις 5 Νοεμβρίου 2011 στην Ηλιούπολη, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκε και η βράβευση του για το λόγο αυτό.

Την απονομή του τιμητικού επαίνου εκ μέρος της WTF απένειμε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΛ.Ο.Τ. και Β' Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ETU) κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης. (φωτό)

DSC072-webΜεγάλη όμως  & εξίσου συγκινη-τική στιγμή, ήταν και η απονομή ενός ¨ξύλου¨, με τιςυπογραφές των μελών της καλύτε-ρης ομάδας επιδείξεων στο κόσμο "KUKKIWON", η οποία είχε προσκληθεί να παρουσιάσει το εντυπωσιακό πρόγραμμα της στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Την απονομή έκανε ο προπονητής της ομάδας κ. Joung Jae Hoon, σε έντονο συγκινησιακό κλίμα. (φωτο)

Παράλληλα με την προσωπική του καριέρα, το 1989, ιδρύει (μαζί με άλλους) τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ¨ΘΡΙΑΜΒΟΣ¨ με στόχο την καλλιέργεια και διάδοση τουΟλυμπιακού Αγωνίσματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

0015-webΣτην πορεία βέβαια προστίθενται και καλλιεργούνται τόσο το Ολυμπιακό Αγώνισμα της Ρυθμικής Γυμναστικής, όσο και της Αεροβικής Γυμναστικής. Αποτέλεσμα πλέον της πολυδιάστατης αυτής έκφρασης του σωματείου είναι η μετονομασία του το 2000 σε Α.Σ. ¨ΘΡΙΑΜΒΟΣ¨ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Έχει υπηρετήσει το Σύλλογο τόσο από τη θέση Προέδρου, όσο καιΠροπονητή με ιδιαίτερες και μεγάλες επιτυχίες (φωτο), αποτέλεσμα των οποίων διαχρονικά ο ¨ΘΡΙΑΜΒΟΣ¨  να συγκαταλέγετε στους ενεργούς και μεπαραγωγικό έργο Συλλόγους στην Ελλάδα.

Σήμερα, εκτελεί χρέη Υπευθύνου Λειτουργίας & Επικοινωνίας, μεριμνώντας τόσο για την οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων του Συλλόγου, καθώς επίσης και διεκπεραίωσης όλων των επαφών με τους κοινωνικούς φορείς (Γ.Γ.Α , Ομοσπονδίες, Δήμους, κ.α.).

Τέλος, συνοψίζοντας σε τίτλους το βιογραφικό του στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ είναι:

01
. Κάτοχος 7ου DAN / ΕΛ.Ο.Τ,
02. Κάτοχος 6ου DAN / W.T.F,
03. Προπονητής Β΄ Κατηγορίας / Γ.Γ.Α,
04. Πρόεδρος Κ.Ε.Δ. / ΕΛ.Ο.Τ,
05. Πρόεδρος Κ.Ε.Δ. / Ε.ΤΑ.Ν.Ε,
06. 1η Κλάση Διεθνής Διαιτητής Αγώνων / W.T.F,
07. 3η Κλάση Διεθνής Διαιτητής Πούμσε / W.T.F,
08.  Κατηγ. Εθνικός Διαιτητής αγώνων επαφής και πούμσε / ΕΛ.Ο.Τ,
09. Διαιτητής Ολυμπιακών Αγώνων - Σύδνεϋ 2000 / Αυστραλίας,
10. Πρωταθλητής Ελλάδος 1984΄85΄86κατηγορία Εφήβων / ΕΛ.Ο.Τ.  

Με ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και πάνω από όλα ανιδιοτελή αγάπη τελεί το λειτούργημα του Δασκάλου - Προπονητή ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε ηλικίες από πέντε ετών και πάνω, βοηθώντας με τις γνώσεις του στην ανάπτυξη τόσο σωστά δομημένων χαρακτήρων, όσο (όπου το επιτρέπουν οι συνθήκες) και ολοκληρωμένων αθλητών – πρωταθλητών. Η σχέση που αναπτύσσει με τους μαθητές του, δεν έχουν ¨ταβάνι¨ προσέγγισης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης