Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που αποφασίσαμε, συνεχίζοντας και αναδιατάσσοντας την εκπροσώπηση του δημοκρατικού χώρου στην πόλη μας, να ιδρύσουμε μια νέα παράταξη, με επικεφαλής τον  Βασίλη Βαλασόπουλο, με την ονομασία Πρώτα η Ηλιούπολη.


Σημαντική για μας ήταν η δημοκρατική λειτουργία της παράταξης, με ενεργό συμμετοχή όλων των μελών της, με διάλογο και διαφανείς διαδικασίες. Έτσι, στις 24 και 25 Σεπτέμβρη του 2011 έγινε το 1ο Συνέδριο της παράταξής μας, όπου ψηφίστηκε το καταστατικό μας, και εκλέχθηκαν τα όργανα της παράταξης. Ενώ στις 26 Ιανουαρίου του 2014 ακολούθησε το 2ο Συνέδριό μας, όπου παρουσιάστηκε η Διακήρυξη της παράταξής μας ενόψει και των επερχόμενων εκλογών.
Παρουσιάσαμε στον λαό της Ηλιούπολης ένα ολοκληρωμένο 8ετές πρόγραμμα ανασυγκρότησης της πόλης ώστε να γίνει μια πόλη με τη δική της ταυτότητα, πιο όμορφη, πιο οικολογική, πιο φιλική, πιο δημιουργική, πιο ανθρώπινη, λειτουργική και βιώσιμη.
Η πόλη της κοινωνικής επαφής και της αλληλεγγύης.
Από την πρώτη μέρα που η παράταξή μας ανέλαβε την διοίκηση του δήμου, θέσαμε στόχους που σε μεγάλο βαθμό πετύχαμε, έχοντας καταφέρει ο δήμος μας να συγκαταλέγεται στους ελάχιστους οικονομικά υγιείς δήμους της χώρας.
Αναπτύξαμε την δουλειά μας πάνω στους εξής άξονες:
Οικονομικό νοικοκύρεμα και εξυγίανση
Κοινωνικό έργο για όλες τις κοινωνικές ομάδες
Αναπτυξιακή προοπτική
Ποιότητα ζωής, πολιτισμός της καθημερινότητας
Προστασία του περιβάλλοντος
Πολιτισμός με ποιότητα και κοινωνική μέριμνα
Υγιής αθλητισμός για όλους
Συμμετοχική δημοκρατία, πλήρης διαφάνεια
Ανάπτυξη συνεργασιών σε διαδημοτικό, πανελλαδικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Μέσα σε μια εποχή βαθειάς οικονομικής κρίσης πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε αυτούς τους δύσκολους για την κοινωνία καιρούς τα πιο ισχυρά όπλα μας είναι η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η ειλικρίνεια. Με αυτές τις αρχές η δημοτικής μας παράταξη είναι εδώ για να συνεχίσει το έργο που οι πολίτες της πόλης μας εμπιστεύθηκαν το 2010. Η αντίληψη και η συνολική μας στάση συνοψίζεται σε δύο λέξεις: ΔΡΑΣΗ - ΕΝΟΤΗΤΑ
Δράση, με συνέπεια και εντιμότητα και με μοναδικό στόχο το συμφέρον της πόλης και των δημοτών, για μία πόλη που θα απαντά στις προκλήσεις των καιρών, που θα παρέχει σε όλους τους κατοίκους της υψηλό επίπεδο διαβίωσης και στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στήριξη και ευκαιρίες. Ο πρώτος και ο τελευταίος κριτής μας είναι και θα παραμείνει ο δημότης. Μας ενώνουν και μας εμπνέουν πολλά και σπουδαία, η αγωνία και ο αγώνας για την Ηλιούπολη.
Προσηλωμένοι σταθερά στον παραπάνω στόχο, αγνοήσαμε τις άδικες και ανυπόστατες κατηγορίες και επιθέσεις, αποφεύγοντας τις χωρίς νόημα πολώσεις, που σε τίποτα δεν ωφελούν τους δημότες μας.
Συνεχίζουμε χωρίς μικρόψυχες αντιπαραθέσεις και λαϊκισμούς και την επόμενη πενταετία, για την ολοκλήρωση του προγράμματός μας με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας και των ανθρώπων της.
Σας καλούμε όλους συνοδοιπόρους σε αυτόν τον αγώνα μεταφέροντας το μήνυμα της προσπάθειάς μας σε κάθε γωνιά της πόλης μας.
Όλοι μαζί για το τώρα και το αύριο που μας ενώνει.
Όλοι μαζί για την πόλη μας και τους ανθρώπους της.

                                                                                                ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΖΙΝΑΣ
                                                                                                Γραμματέας παράταξης
                                                                                                « Πρώτα η Ηλιούπολη»


  ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης