Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Θάνος Διαμάντης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων με δραστηριότητα την ανάπτυξη ανθρώπων και υπηρεσιών στο Λονδίνο, την Αθήνα και την Κύπρο.

 Εργάστηκε στον Φαρμακευτικό κλάδο για 15 χρόνια, ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων έχοντας ιδρύσει 2 Ιατρικά τμήματα για ελληνικές πολυεθνικές εταιρείες. Με σπουδές στα Χρηματιστηριακά, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Διοίκηση Πωλήσεων, και στο Φαρμακευτικό Μάρκετινγκ, έχει περαιτέρω καλλιεργήσει τις
γνώσεις του με υποτροφία στο πρόγραμμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, ενώ σήμερα είναι εν εξελίξει η Διδακτορική του Διατριβή με θέμα «Η Διεθνοποίηση της Καινοτομίας στις Αναδυόμενες Αγορές» στον τομέα του Διεθνούς Επιχειρείν.

Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" μαζί με την Αργυρώ Πίκουλα δεσμεύομαι  να υπηρετήσω με εφόδιο την πλέον 20 ετή εμπειρία μου στον απαιτητικό στίβο του ιδιωτικού επιχειρείν την πόλη που ζω και αγαπώ με στόχο να προσφέρω στους συμπολίτες μου και να καλύψω ανάγκες τους πρώτης προτεραιότητας και όχι μόνο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης