Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εντείνει τις δραστηριότητές του ο συνδυασμός ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ του υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου, ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα για έμπρακτες αλλαγές που θα βελτιώσουν την Ηλιούπολη και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη.


Ο Τάσος Ευσταθίου προχώρησε ήδη σε συγκεκριμένες ενέργειες προκειμένου να στηρίξει την επίλυση θεμάτων της πόλης, όπως αυτό του ακινήτου της οδού Μαρίνου Αντύπα   86-88, για το θέμα του οποίου υπήρξε συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών της Ηλιούπολης.

Ακολούθησε συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθανάσιο Σκορδά, προκειμένου να τεθούν   προς επίλυση θέματα που αφορούν στην στήριξη του εμπορίου, αλλά και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Ηλιούπολη.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να προκύψουν έμπρακτα οφέλη και για τους καταναλωτές της περιοχής, ο Τάσος Ευσταθίου ξεκίνησε μια διευρυμένη συνεργασία και με την Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας. Μετά μάλιστα τη συνάντηση και την συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της Ένωσης Μιχάλη Τσιφάκη και το Διοικητικό της Συμβούλιο, αποφασίστηκε η δημιουργία, αμέσως μετά τις εκλογές, Γραφείου Εξυπηρέτησης του Καταναλωτή στο Δήμο Ηλιούπολης.

Τέλος, ο συνδυασμός ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ  αναμένεται να πάρει το αμέσως επόμενο διάστημα και άλλες συγκεκριμένες και όχι αόριστες πρωτοβουλίες, με στόχο αυτές να είναι υλοποιήσιμες την επομένη κιόλας των εκλογών, προκειμένου να γίνει πράξη η απόφαση του Τάσου Ευσταθίου για μια Ηλιούπολη φιλική προς τον πολίτη που διαμένει σε αυτήν, τον έμπορο που δραστηριοποιείται στην αγορά της, τον καταναλωτή που πρέπει να προστατεύεται, τον δημότη που πρέπει να εξυπηρετείται άμεσα και τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη στήριξης στη δύσκολη, λόγω της κρίσης, σημερινή οικονομική συγκυρία.





ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ






















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης