Τετάρτη 16 Απριλίου 2014


Μπροστά στις εκλογές του Μαΐου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση στον κεντροδεξιό χώρο στην πόλη είναι φέτος χειρότερη από ποτέ. Υπάρχουν τρεις υποψήφιοι κατά τα άλλα αξιόλογοι, αλλά αν δεν αποφασίσουμε να ενισχύσουμε τον έναν από τους τρεις δεν έχουμε καμία ελπίδα να διεκδικήσουμε την είσοδο στον δεύτερο γύρο των εκλογών και κατ’ επέκταση στη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου.
Ας δούμε λοιπόν μία μία τις υποψηφιότητες.



Η κυρία Πίκουλα ήταν υποψήφια Δήμαρχος στις εκλογές του 2010. Το αποτέλεσμα που κατέγραψε ήταν μεν σημαντικό, αλλά έδειξε ότι δεν μπορεί να συσπειρώσει το μεγάλο κομμάτι της παράταξης.

Ο Γιάννης Αναγνώστου, Δήμαρχος την περίοδο 2007-2010, ηττήθηκε εύκολα στις εκλογές από τον πρωτοεμφανιζόμενο Βασίλη Βαλασόπουλο, έχοντας χρεωθεί τη διάσπαση της παράταξης (αυτόνομη κάθοδο Πίκουλα), ατολμία στην λήψη των αποφάσεων και περιβάλλον που παρενέβαινε στην άσκηση της διοίκησης με αποτέλεσμα την απώλεια της εξουσίας. Σήμερα μας ζητάει πεισματικά να τον στηρίξουμε να ξαναγίνει δήμαρχος έστω για μία μέρα χρησιμοποιώντας για συμβούλους του, όλους αυτούς που τον αμφισβητούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο χώρος χρειαζόταν φρεσκάρισμα με μία νέα υποψηφιότητα. Ο Τάσος Ευσταθίου αποφάσισε μετά από προτροπή πολλών συνδημοτών μας, να κάνει μία προσπάθεια να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του χώρου πρώτα, και έπειτα όλης της πόλης. Αμέσως δημιούργησε προβληματισμό σε όλους τους πολιτικούς χώρους, σε κόμματα και σε φορείς. Γύρω του συσπειρώθηκαν δημότες από όλα τα κόμματα. Συγκρότησε ένα ψηφοδέλτιο με νέα πρόσωπα, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς δεσμεύσεις, με μοναδικό όραμα την προσφορά στην αγαπημένη Ηλιούπολη, μία πόλη στην οποία έχει αποδείξει δρώντας επί χρόνια στα κοινά (ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών) ότι γνωρίζει τα πραγματικά προβλήματά της και έχει προτάσεις για τη λύση τους.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφασίσουμε ποια υποψηφιότητα πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Το κόμμα την Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε ότι αυτή η υποψηφιότητα ταιριάζει στο πλαίσιο αρχών (νέο πρόσωπο, έντιμο, καθαρό, έμπειρο και αξιόπιστο) που έχει θέσει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήρθε λοιπόν και έδωσε τη στήριξη της στον ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και τον συνδυασμό «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Προσωπικά, συμμετέχω ενεργά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Ζητώ ανοιχτά τη στήριξή σας.


Με τιμή

Κουρής Μιχάλης
Πρόεδρος Τ.Ο. Ν.Δ. Ηλιούπολης
6971942634


e-mail: nd.ilioupoli@gmail.com


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγηπηγη  πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης