Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Πέρασε και από τα σαλόνια βόλεϊ της Ηλιούπολης

Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, καθώς την Τετάρτη (17/6) ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση της Μόνικα Πότοκαρ, με θητεία σε Πανναξιακό, ΑΟ Θήρας και Ηλιούπολη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή της Μόνικα Πότοκαρ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Μόνικα Πότοκαρ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας το 1987, η Μόνικα Πότοκαρ αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 177cm.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2007 στην σλοβενική, Νόβα Γκόριτσα, όπου και έμεινε για 2 αγωνιστικές σεζόν. Το 2008 ήρθε η πρώτη επαφή της με τους τίτλους καθώς κατέκτησε το σλοβενικό «νταμπλ», ενώ την επόμενη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε με την Νόβα Γκόριτσα το κύπελλο Σλοβενίας.

Το 2009 συνέχισε «εντός των τειχών» καθώς μετακόμισε στην Μπράνικ. Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2012, με τον τελικό απολογισμό να είναι δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.

Η αγωνιστική χρονιά 2012-13 την βρήκε για πρώτη φορά στην καριέρα της εκτός Σλοβενίας. Η ιταλική, Παλάβολο Κιέρι, κάνει δικιά της την Μόνικα Πότοκαρ, με την αθλήτρια να μένει εκεί για τέσσερις μήνες, κλείνοντας την τότε αγωνιστική σεζόν στην γαλλική, Βαλενσιέν.

Η σεζόν 2013-14 την βρίσκει αυτή τη φορά στην ρουμανική, Μπακάου. Αυτή ήταν ακόμα μία χρονιά τίτλων για την Μόνικα Πότοκαρ, καθώς ο τελικός απολογισμός ήταν το «νταμπλ».

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η Μόνικα Πότοκαρ επέστρεψε και πάλι στην σλοβενική, Μπράνικ, ολοκληρώνοντας ακόμα μία χρονιά στην πατρίδα της.

Το 2015-16 επιστρέφει και πάλι στην Ιταλία, αγωνιζόμενη για πέντε μήνες με την φανέλα της Φορλί, ενώ το δεύτερο μισό εκείνης της περιόδου την βρήκε στην σλοβενική, Κάμνικ, με την οποία πρόσθεσε ακόμα ένα πρωτάθλημα στο παλμαρέ της.

Από το 2016 μέχρι και 2018, έχει την πρώτη επαφή της με τα ελληνικά εδάφη, καθώς αγωνίστηκε με την σειρά στον Πανναξιακό, τον ΑΟ Θήρας και την Ηλιούπολη. Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 την βρήκε με την φανέλα της πολωνικής, Βρότσλαβ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τις διεθνείς εμφανίσεις, η Μόνικα Πότοκαρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Σλοβενίας από το 2009.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μόνικα Πότοκαρ δήλωσε στο acpaok.gr:

"Είμαι χαρούμενη που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Επίσης είμαι χαρούμενη που θα συναντήσω στη νέα μου ομάδα κοπέλες με τις οποίες έχω παίξει ως συμπαίκτρια στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος και καλά οργανωμένος σύλλογος. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Κώστα Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη του. Όλα τα κορίτσια θα δώσουμε το 100% μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΠΑΟΚ

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Ηλιοπούλου Ελισσάβετ

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε, Πολυνοπούλου Ιωάννα

Διαγώνιες: ———-

Λίμπερο: Eύη Γεωργιάδου, Ξανθοπούλου Mαρτίνα.

Ακραίες: Λίτσα Μερτέκη, Μόνικα Πότοκαρ(Σλοβε), Κλέπκου Μαρία, Κυπαρίσση Σταματία

Προπονητής: Μάσεκ Μίχαλ (Σλοβακία)

 πηγη









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης