Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Κάλεσμα για συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων απευθύνει με Δελτίο Τύπου προς τα μέλη του, ο «Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Ηλιούπολης Μ. Παπαμαύρος», ενάντια στις αντιεπιστημονικές αλλαγές στα ωρολόγια προγράμματα Γυμνασίων και Λυκείων που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, χαιρετίζοντας παράλληλα τις χθεσινές κινητοποιήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο κάλεσμα αναφέρουν πως:

«Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας υποδέχθηκε με κλειστές πόρτες τους συγκεντρωμένους στην κινητοποίηση της Αθήνας, λοιδορώντας τους για ακόμα μια φορά!»

Και καλεί τα μέλη του να αντισταθούν

«Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας το επόμενο διάστημα! Όλοι οι εκπαιδευτικοί, όλοι οι κλάδοι ενάντια στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι στα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών, απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων.

Τώρα είναι η ώρα για μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις! Όχι με τερτίπια και επικοινωνιακές φούσκες! Τώρα όλοι στο δρόμο!»

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

Δελτίο Τύπου

Πάρτε πίσω τις αλλαγές, μόρφωση ολόπλευρη για τους μαθητές!

Χαιρετίζουμε τις χθεσινές συγκεντρώσεις εκπαιδευτικών, γονιών, ΕΛΜΕ, Συλλόγων Π.Ε. και επιστημονικών φορέων που σε όλη τη χώρα διαδήλωσαν ενάντια στις αντιεπιστημονικές αλλαγές στα ωρολόγια προγράμματα Γυμνασίων και Λυκείων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Σε μια σειρά πόλεις, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χανιά Πρέβεζα, Ζάκυνθο, Κέρκυρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας εκατοντάδες εκπαιδευτικοί απαίτησαν να μην εφαρμοστούν τα νέα ωρολόγια προγράμματα που καταργούν μια σειρά διδακτικά αντικείμενα και κλάδους. Σύσσωμος ο εκπαιδευτικός κόσμος καταδίκασε τις αλλαγές που εξαφανίζουν ότι είχε απομείνει από μαθήματα Γενικής Παιδείας από το Λύκειο και εντείνουν ακόμα περισσότερο τον εξετασιοκεντρικό του χαρακτήρα, που οδηγούν σε απολύσεις χιλιάδες αναπληρωτές από το Σεπτέμβριο και σε μόνιμη εργασιακή αβεβαιότητα και περιπλάνηση χιλιάδες μόνιμους συναδέλφους.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας υποδέχθηκε με κλειστές πόρτες τους συγκεντρωμένους στην κινητοποίηση της Αθήνας, λοιδορώντας τους για ακόμα μια φορά!

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας το επόμενο διάστημα! Όλοι οι εκπαιδευτικοί, όλοι οι κλάδοι ενάντια στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι στα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών, απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων.

Τώρα είναι η ώρα για μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις! Όχι με τερτίπια και επικοινωνιακές φούσκες! Τώρα όλοι στο δρόμο!

Οι ΕΛΜΕ και Σύλλογοι Π.Ε., να μπουν μπροστά, να οργανώσουν τον αγώνα ώστε να μην περάσουν οι αντιεπιστημονικές αλλαγές. Δυναμώνουμε τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις συλλογικές διαδικασίες, δυναμώνουμε την κοινή δράση με τους μαθητές μας και τους γονείς, κόντρα στο συμβιβασμό των ηγεσιών σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ!

Συνεχίζουμε αποφασιστικά και δυναμικά:

  • Πέμπτη 25/06 19:30, όλοι στη διαδήλωση των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων Π.Ε. στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή! Αντίστοιχες διαδηλώσεις να πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!
  • Συμμετέχουμε με απόφαση του Συλλόγου μας την Πέμπτη 25/6 στις 14:00 στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας ενάντια στις απολύσεις 40 χιλιάδων και πλέον αναπληρωτών που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες μαζί με τις συμβασιούχους στην καθαριότητα και τους γονείς. Τώρα μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!
  • Νέα κινητοποίηση την Δευτέρα 29/06 στις 11:00 στο Υπουργείο Παιδείας και σε όλες τις Περιφέρειες και τις Διευθύνσεις!

Εδώ σε PDF: Πάρτε πίσω τις αλλαγές, μόρφωση ολόπλευρη για τους μαθητές!

 


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης