Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Αυτή η εβδομάδα έκρυβε μια ξεχωριστή εμπειρία.


Δεν το κρύβω πως το πρωινό τηλεφώνημα του συναδέλφου Αποστόλη Στασινόπουλου, ήταν κόμπος στο στομάχι μου γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν γνωρίζεις τι θα αντιμετωπίσεις….

«Αγίας Μαρίνης & Πατρ. Γρηγορίου», μου λέει, «ένα μικρό γατάκι είναι εγκλωβισμένο σε φρεάτιο».

Εκεί μας περίμενε η Μαρία (μιας νέα κοπέλα φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών), που είχε ξενυχτήσει ολόκληρο το προηγούμενο βράδυ πάνω από το φρεάτιο μαζί με την παρέα της και τον πατέρα της.

Η κινητοποίηση άμεση!

Πρώτα το τεχνικό συνεργείο του Δήμου μας για να ανοιχτούν τα φρεάτια και στη συνέχεια η Πυροσβεστική.

Ενημερώθηκε άμεσα η κ. Δέσποινα Σιγάλα από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και η A.R.T. ( Animal Rescue Team) – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων και ο εθελοντής της κ. Νίκος Αδαμόπουλος.
Η υπομονή και η ακούραστη προσπάθεια του Νίκου μαζί με Μάρα Στυλιανού από τη Ζ.Ε.Η. απέδωσαν τα αναμενόμενα και το γατάκι απεγκλωβίστηκε υγιέστατο και με τη φροντίδα της Ζ.Ε.Η. οδηγήθηκε σε συνεργαζόμενο κτηνιατρείο για τον καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο.
Ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια και ιδιαίτερα τον εθελοντή Νίκο Αδαμόπουλο και την A.R.T. ( Animal Rescue Team) – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων. (Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης)



Στα πρόσωπα της Δέσποινας Σιγάλα, της Μιχαέλας Μαύρου και της Μάρας Στυλιανού που προσφέρουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τα μέγιστα στην πόλη μας μέσω της Ζ.Ε.Η. επαινούμε το σημαντικό τους έργο και κυρίως την προσπάθεια που κάνουν να συνειδητοποιήσουν τους συμπολίτες μας που συνοδεύουν τα κατοικίδια τους στους κοινόχρηστους χώρους, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

notia.gr









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης