Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Τα σχέδια του κράτους – δολοφόνου, Ισραήλ, για την προσάρτηση στην επικράτειά του, από 1η Ιούλη παλαιστινιακών εδαφών, καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο σε ανακοίνωση – κάλεσμα της, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη και καλεί σε μαζική – μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, την Τετάρτη 1η Ιούλη στις 7 μ.μ.


Μπροστά στα επικείμενα σχέδια της ισραηλινής κυβέρνησης για πιθανή προσάρτηση από την 1η Ιούλη εντείνονται οι αντιδράσεις για τις «φωτιές» που έχουν ανάψει στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη της Δυτικής Όχθης.

Σε  τηλεδιάσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, κάλεσε το Ισραήλ να μην προχωρήσει στην προσάρτηση -περίπου του 30%- της Δυτικής Όχθης, προειδοποιώντας πως θα συνιστά «σαφή και σοβαρή» παραβίαση του καταρρακωμένου «Διεθνούς Δικαίου» και  ότι θα «βλάψει σοβαρά τις προοπτικές για εξεύρεση λύσης στη βάση των δύο ανεξάρτητων κρατών». Κάλεσε δε τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την ΕΕ και άλλες χώρες να αναλάβουν άμεσα «μεσολαβητικό ρόλο μαζί με τον ΟΗΕ», στο πλαίσιο του λεγόμενου κουαρτέτου για το Παλαιστινιακό, και να συμβάλουν στην εξεύρεση «ενός αμοιβαία συμφωνημένου πλαισίου» που θα φέρει στο ίδιο τραπέζι τις αντιτιθέμενες πλευρές «χωρίς προϋποθέσεις».

Ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου, Αχμεντ Αμπούλ Γκέιτ, προειδοποίησε ότι «θα τυλιχθεί στις φλόγες της έντασης» όλη η Δυτική Όχθη. Ο δε επικεφαλής Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, έστειλε επιστολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, τονίζοντας πως «μονομερείς ενέργειες» από τη μεριά του Ισραήλ «αναπόφευκτα θα προκαλέσουν νομικές συνέπειες» στις σχέσεις της «διεθνούς κοινότητας με το Ισραήλ». Στην πράξη η ΕΕ σιγοντάρει την ισραηλινή επιθετικότητα, αναβαθμίζοντας τις σχέσεις της με το κράτος – δολοφόνο σε όλα τα επίπεδα, ένα  πεδίο άλλωστε  στο οποίο οι ελληνικές   κυβερνήσεις η σημερινή της ΝΔ  όπως και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επίσης ως στρατηγική τους προτεραιότητα.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα της η ΕΕΔΥΕ σημειώνει:

«Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία να δείξουν έμπρακτα την καταδίκη τους στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που ρίχνουν λάδι σε φωτιά που ήδη καίει στην περιοχή. Καλούμε τους αγωνιστές, τις αγωνίστριες του λαϊκού κινήματος σε δράση ενάντια στα σχέδια Ισραήλ – ΗΠΑ και μαχητική συμπαράσταση στο λαό της Παλαιστίνης και στα δίκαια αιτήματά του για άμεσο τερματισμό της κατοχής, κατάργηση των εποικισμών, δικαίωμα επιστροφής των προσφύγων στις εστίες τους, απελευθέρωση των αγωνιστών που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές, ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967. Να σταματήσει τώρα κάθε κίνηση προσάρτησης παλαιστινιακών εδαφών στο κράτος του Ισραήλ. Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης. Άμεση υλοποίηση της απόφασης της Βουλής. Αναγνώριση του ανεξάρτητου κράτους της Παλαιστίνης».

 


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης