Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ενώ αναβάλλεται το προγραμματισθέν για σήμερα Δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης  

 

Πριν από λίγες μέρες ζητήσαμε από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και την εκτελεστική επιτροπή να γνωστοποιούνται έγκυρα και έγκαιρα οι εισηγήσεις των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου. ( https://bit.ly/2Vdw5Yq )



Δυστυχώς νέα γεγονότα  που συνέβησαν κατά την τελευταία συνεδρίαση, όχι μόνο επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα, αλλά μας δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που λειτουργεί το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κατά την συνεδρίαση στις 18/6 έκανε την πρόταση (την οποία αποδέχτηκε το δημοτικό συμβούλιο) να συνεχιστεί η συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα διότι πολλά θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν πρόλαβαν να συζητηθούν.
Σήμερα λάβαμε ενημέρωση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ότι η συνεδρίαση που διακόπηκε στις 18/6 δεν θα πραγματοποιηθεί στις 25/6.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε αντίθεση με τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου και την απόφαση για συνέχιση της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

«  Άρθρο 8

 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπορεί με απόφασή του, να διακοπεί και να συνεχιστεί μεταγενέστερα για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης για τα οποία το συμβούλιο δεν έλαβε απόφαση, όταν λόγω της σοβαρότητας και της φύσης των θεμάτων παρατείνεται η συζήτηση.»

Επιπρόσθετα, με έκπληξη είδαμε αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, υπογεγραμμένες και αναρτημένες στην Διαύγεια για τις οποίες δεν έχει γίνει συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του  δημοτικού συμβουλίου.

Καλούμε: 

- το προεδρείο να μας προσκομίσει τα πρακτικά των συζητήσεων για τα συγκεκριμένα θέματα και να δημοσιοποιήσει το video της αντίστοιχης συνεδρίασης. 

- τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετείχαν στην διαδικασία της ψηφοφορίας και φαίνεται ότι υπερψήφισαν τις αποφάσεις, να πάρουν θέση επί των θεμάτων 

"Η Πόλη που θέλω", κατά την εκλογή του προεδρείου τον Σεπτέμβρη, τίμησε με την ψήφο της τις προτάσεις των παρατάξεων ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ – ΕΝΑΚ, ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ αντίστοιχα για τη θέση του προέδρου, του αντιπροέδρου και του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου. Πιστεύουμε στη δημοκρατική λειτουργία του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου και καλούμε τους συναδέλφους να τιμήσουν το θεσμικό τους ρόλο, πέρα από προσωπικές και παραταξιακές σκοπιμότητες.









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης