Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Με επιστολή προς την ΕΟΚ, η Ηλιούπολη διαμαρτύρεται για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επικύρωση της βαθμολογίας στην Α2 κατηγορία.


Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, η ΕΟΚ διόρθωσε την γκάφα που είχε κάνει με τον προβιβασμό των ομάδων στη Β' Εθνική (σε συνέχεια του σχετικού... παραδόξου που είχε εντοπίσει το Sport24.gr), τοποθετώντας την Αχαγιά, τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, τα Χανιά και τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.


Αυτή δεν ήταν βέβαια η μοναδική παράλειψη από την πλευρά της Ομοσπονδίας σε ό,τι είχε να κάνει με τον τρόπο επικύρωσης της βαθμολογίας στα πρωταθλήματα. Στον Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών, ο ΕΦΑΟΖ πήρε το εισιτήριο για την Α1 Γυναικών, με τον Πρωτέα Βούλας να κατατάσσεται δεύτερος και την Ηλιούπολη στην τρίτη θέση -βάσει της επικύρωσης στην οποία προχώρησε η ΕΟΚ.

Η ομάδα της Ηλιούπολης διαμαρτύρεται όμως για το γεγονός, κάνοντας λόγο για πλασματική κατάταξη της ως τρίτη, δεδομένου ότι αφενός είχε ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Πρωτέα Βούλας όταν διεκόπη η αγωνιστική δράση, αφετέρου υπερτερούσε σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον σύλλογο των Νοτίων Προαστίων.

Αναλυτικά η επιστολή της Ηλιούπολης:

"Σε συνέχεια της απόφασής σας, που αφορά στην επικύρωση των βαθμολογιών των πρωταθλημάτων λόγω της διακοπής της διεξαγωγής τους, ως σύλλογος εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας, καθώς διαπιστώνεται ότι δεν λήφθηκαν καθόλου υπόψη πραγματικά αγωνιστικά κριτήρια, όπως:

α. Το σύνολο των αγωνιστικών κάθε ομάδας

β. Ο αριθμός νικών και ηττών

γ. Τα μεταξύ των ομάδων αποτελέσματα.

Κατόπιν των ανωτέρω προκύπτει πλασματικώς η κατάταξη της ομάδας μας, ως τρίτης στο πρωτάθλημα της Εθνικής Κατηγορίας Α2 Γυναικών. Προτείνουμε την επανεξέταση του όλου θέματος της κατάταξης των ομάδων, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειας των συλλόγων, των ομάδων και των αθλητών/τριών τους, με συνυπολογισμό και αγωνιστικών παραγόντων και όχι μόνο με στιγμιαία αποτύπωση της βαθμολογίας Παραμένουμε στη διάθεσή σας".

 πηγη










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης