Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δεν λειτουργεί ή υπολειτουργεί, τουλάχιστον από την περασμένη Παρασκευή 20.1.2017 το site του ΑΣΕΠ, όπως καταγγέλουν πολίτες στην aftodioikisi.gr αλλά και όπως διαπίστωσαν οι ρεπόρτερ της ιστοσελίδας. Μάλιστα, το site του ΑΣΕΠ ήταν εκτός λειτουργίας σχεδόν όλη την Κυριακή, επανήλθε για λίγα λεπτά λίγο μετά τις 10 το βράδυ και μετά τέθηκε πάλι εκτός λειτουργίας.





Υπενθυμίζεται ότι μεθαύριο Τρίτη, 24 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία (για ηλεκτρονικές αιτήσεις) για την υποβολή αιτήσεων για την 5Κ/2016 προκήρυξη για την πλήρωση 80 θέσεων προσωπικού στην ΕΥΑΘ, ενώ την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου εκπνέει η προθεσμία για τις (93) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.).
Προϋπόθεση το ηλεκτρονικό σκέλος της αίτησης
Να σημειώσουμε ότι το ηλεκτρονικό σκέλος της αίτησης είναι απαραίτητο πριν τα επόμενα στάδια της υποβολής του αιτήματος. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η συμμετοχή στο διαγωνισμό και με την αποστολή υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 30η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα, για το διαγωνισμό της ΕΥΑΘ και έως 31.1 για τον διαγωνισμό του ΕΚΑΒ, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2016
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510
αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.
Οι καταγγελίες
Όπως καταγγέλουν e-αναγνώστες της ιστοσελίδας, προσπαθούν από την περασμένη Τετάρτη να μπουν στο asep.gr, ώστε να δουν τις λεπτομέρειες της προκήρυξης και να στείλουν το αίτημά τους. Ωστός η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ή υπολειτουργεί. Διαμαρτύρονται ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει γιατί θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι εκτός διαγωνισμού. Σταχυολογούμε ορισμένες από τις καταγγελίες:
“Θα μείνουν χιλιαδες εκτός διαγωνισμού”
Απο την Παρασκευή προσπαθω να μπω στην σελιδα του ΑΣΕΠ να κάνω την αιτηση για την 5Κ/2016 και δεν μπορώ να μπω. Απ όσο εχω δει κανενας δεν μπορει να μπει και ο διαγωνισμό λήγει στις 24/1/2017.
Ειναι απαράδεκτο και θα μείνουν χιλιάδες εκτός διαγωνισμού. ΤΟ θέμα πρεπει να πάρει δημοσιότητα.
“Έχω κάνει 74 ανεπιτυχείς προσπάθειες πρόσβασης”
Νέες διαμαρτυρίες δέχθηκε η ιστοσελίδα μας στη διάρκεια της ημέρας της Κυριακής.
Συγκεκριμένα, e-αναγνώστρια μας περιέγραψε ότι προσπαθεί «από τις 17 Ιανουαρίου, σε διαφορετικές ώρες (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ) και είναι αδύνατο μέχρι και σήμερα 22/1/2017 να έχω πρόσβαση στην ηλεκτρονική αίτηση για την προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας 7Κ/2016.
» Σας γνωρίζω επίσης ότι πρωτίστως πρέπει να σταλεί η αίτηση ηλεκτρονικά και μετά να την εκτυπώσω και να την αποστείλλω μαζί με τα δικαιολογητικά στο ΑΣΕΠ, για να θεωρηθεί έγκυρη. Πώς όμως θα γίνει αυτό, όταν δεν μπορώ να έχουμε πρόσβαση στην ηλεκτρονική αίτηση; Ότι προβλήματα δημιουργήθηκαν με την 5Κ/2016 έχουν δημιουργηθεί και με την 7Κ/2016. Πού πρέπει να απευθυνθούμε για να αναζητήσουμε ευθύνες, όταν το ΑΣΕΠ αναφέρει ότι δεν έχει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης λόγω υπερφόρτωσης του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση;
Η προθεσμία της ηλεκτρονικής αίτησης ολοκληρώνεται στις 31/1/2017 και μας συμβουλεύουν μάλιστα, να μην περιμένουμε τις τελευταίες μέρες γαι την υποβολή της αίτησής μας. Έχω κάνει μετρημένες μέχρι τώρα 74 ανεπιτυχείς προσπάθειες πρόσβασης στην ηλεκτρονική αίτηση του ΑΣΕΠ. Και στυνεχίζω να προσπαθώ…….. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!»
“Πληρώνουμε παράβολο 75 ευρώ”
Eδώ και 3 μέρες από19/01 προσπαθώ να συμπληρώσω την ηλεκτρονική αίτηση του ΑΣΕΠ και το site ή δεν ανοίγει καθόλου ή “πέφτει”. Όταν λειτουργεί είναι υπερβολικά αργό σε σημείο να σε τρελλάνει. Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη. Λάβετε υπόψιν σας οτι οι πολίτες πληρώνουν παράβολο, μεταφράσεις ξενόγλωσσων πτυχίων κτλ δλδ 75ευρώ τουλάχιστον και το site δεν λειτυργεί για να κάνουμε την αίτηση.

ΑΣΕΠ: Να μην περιμένετε την τελευταία στιγμή
Υπενθυμίζεται ότι στις σχετικές ανακοινώσεις του το ΑΣΕΠ έλεγε ότι «για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής», συμπληρώνοντας ότι :
«Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες».
Ωστόσο, ίσως μετά την απρόσμενη εξέλιξη να δεχθεί μαζικά αιτήματα για κάποια παράταση στις προθεσμίες.
Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με τις Προκηρύξεις και τη συμμετοχή σε αυτες (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr
Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100):
Τις εργάσιμες ημέρες
Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00
Τις αργίες
Κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης