Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Με δυσκολία συνεχίζεται η πρόσβαση των ενδιαφερόμων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.  Η συμπλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ που «τρέχουν» αυτό το διάστημα, γίνεται με εμπόδια όπως αναφέρουν αναγνώστες της aftodioikisis.gr.Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν παρότι με τη δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια μπαίνουν στο site του ΑΣΕΠ, είναι «πολύ δύσκολη η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησης», αφού αρκετές φορές το σύστημα τους «πετάει έξω».
Μάλιστα, υπάρχουν και πολίτες που σημειώνουν ότι αν συνεχιστούν τα τεχνικά προβλήματα η παράταση που δόθηκε μπορεί να μην είναι αρκετή για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Πάντως στο ΑΣΕΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται συνονισμένες προσπέθειες ώστε τα συστήματα να ανταποκριθούν στην μεγάλη επισκεψιμότητα, η οποία κάποιες χρονικές στιγμές της μέρας χτυπάει κυριολεκτικά «κόκκινο», παρότι έχουν περάσει αρκετές μέρες από την επίσημη έναρξη της υποβολής των αιτήσεων για τις προκηρύξεις.
Υπενθυμίζουμε ότι το ηλεκτρονικό σκέλος της αίτησης είναι απαραίτητο πριν τα επόμενα στάδια της υποβολής του αιτήματος. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η συμμετοχή στο διαγωνισμό και με την αποστολή υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Φουντώνει» από Σεπτέμβριο η εκδίκαση υποθέσεων δανείων του Ν. Κατσέλη

Επιταχυνόμενους ρυθμούς θα λάβει από τον Σεπτέμβριο η εκδίκαση των υποθέσεων δανείων που εντάσσονται στο νόμο Κατσέλη, με στόχο στο διάσ...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers